Pitäähän lomalla käydä myös mummolassa.

Siis siellä Lapin mummolassa, jonne ei voi tehdä sellaisia viikonloppureissuja tai pyrähdyksiä, koska matkaa on aika lailla. Matkalla pysähdyimme monessa muussakin paikassa, mutta niihin palaan vielä myöhemmin.

Nyt pitää esitellä fillarinrassauskuvia. Eppusen isä alkoi kunnostaa oman pappansa vanhaa fillaria itselleen. Itse en fillareista sen kummemin välitä, mutta kyllä tällaiset vanhat pyörät ovat sitten kauniita, ja ilmeisesti myös hyvin arvostettujakin, ainakin joidenkin hipstereiden mielestä. ;) Kai. Ja niiden kunnostamiseen saa näköjään tuhlattua aikaa ja vaivaa niin paljon, että koko muu perhe on jo ihan tympääntynyt koko pyörään.

Poika tietysti halusi olla fillaritouhussa mukana. Hän otti ruuvimeisselin käteen, ja kävi sillä tarkkaan eri osia läpi. Välillä piti kyllä sitten tanssahdella. 

Eppusen toppi on muuten Mini Rodinin ja saimme sen lahjaksi hyvältä ystävältä. Tämä toppi on kyllä ihan yksi suosikeista, toimii myös tummansinisen denimin kanssa täydellisesti. Niin, ja nuo vihreät.. sanotaan nyt sitten että ne ovat kesäshortsit. ;) 

PS. Viimeinen kuva saattaa kestää hetken latautua!;)

Kommentit (4)

emmi

Hauska toi vika kuva. Onko Eppunen oppinut jo kuivaksi? (Kun ei näyttäisi olevan vaippaa.. :)

Eppusen kaapilla

Heh, pakko oli kokeilla jotain uutta.:) Toivottavasti se toimii kaikilla.:)
E. osaa jo sanoa jos on hätä, mutta joskus kyllä tapahtuu vahinkojakin..:)

Nanna

Tosi kiva tuo vika kuva, vaikka ihania on nuo muutkin :) Vahingot on pienille vielä ymmärrettäviä kun ei aina vaan voi malttaa ajoissa sanoa. Helpottaa se vaipan poisjääminen kuitenkin kummasti muuten elämää (paitsi istuvien housujen löytymisen osalta)

Eppusen kaapilla

Kiitos!!!:)
Näinhän se juuri on, että ei aina siinä leikin touhussa muista, mutta kaipa tuo tuosta vähitellen.:)
Meillä ei ole tuo hyvien housujen löytäminen ollut muutenkaan helppoa, saa nähdä mitä sitten käy kun vaippa jää pois. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram