Minä muistan sen kuin eilisen päivän. Kokonainen vuosi on kulunut uskomattomalla vauhdilla. Muistan, kun näin sinut leikkaussalissa ensimmäisen kerran. Sinulla oli tumma, vähän kihara tukka, ja itkit kovaan ääneen. Muistan kuinka pieneltä ja kippuraiselta näytit, vaikka olit pitkä tyttö. Muistan vielä ensimmäisen ilmeesi.

Muistan, kun suukotin sinua nopeasti poskelle, ennen kuin kätilö vei sinut pestäväksi ja punnittavaksi. Muistan sen järjettömän malttamattomuuden tunteen, kun odotin heräämössä, että saisin nähdä sinut pian uudestaan. Muistan, kun nukuit vieressäni sairaalassa ja näytit niin söpöltä ja sinulla oli hassu ryppy nenässäsi. Muistan myös, kun isoveljesi tuli sinua ensimmäistä kertaa katsomaan, ja hän oli niin innoissaan, että juoksi suoraan luoksesi. 

Muistan, kun jännitin ja pelkäsin monta päivää, kun sinua tutkittiin. Olit niin suloinen keltaisissa pikkuruisissa vauvanvaatteissasi, kun lääkärit tutkivat sinua. Toivoin vain, että olisit terve ja että pääsisimme pian omaan kotiin. Tuona päivänä pelkäsin, ja seuraavanakin. Muistan, kun Juha Tapio lauloi Ylen aamutv:ssa "Mä tykkään susta niin että halkeen!" Puristin sinua sylissäni ja toivoin ja pelkäsin. Ja mietin, että mä tykkään susta niin että halkeen. Muistan myös sen suunnattoman helpotuksen tunteen, kun olitkin sitten ihan terve.

Kaikki tuo ja paljon muutakin tapahtui vuosi sitten, vaikka tuntuu, että se tapahtui ihan juuri hetki sitten. Sait ensimmäisen hampaasi, opit ryömimään ja konttaamaan ja pian myös kävelemään tuen kanssa. Osaat jo monta sanaakin. Ja olet kasvanut paljon. Tämä ajan kuluminen tuntuu ihan uskomattomalta. Meidän pieni kippurainen tyttömme on yhtäkkiä jo 1-vuotias taapero. Olet aina niin iloinen ja rauhallinen. Katsot minua aina sillä iloisella 1-vuotiaan ylpeydellä, huomaanko, kun teet jotain uutta. Sitten hymyilet ja jatkat. "Äittä!"

Nauraa kikatat isoveljesi jutuille ja seuraat häntä koko ajan. Hymyilet leveästi ja huudahdat jotain omalla vauvankielelläsi iloisesti, kun näet isän tulevan töistä kotiin. Huomaatkohan, kuinka isäkin ilahtuu, kun hän näkee sinut.

Onnea rakas ja pieni 1-vuotiaamme! Ethän kasva isoksi liian nopeasti?

Kommentit (8)

Vierailija

vuosi on mennyt ihan äärettömän nopeasti! Paljon onnea 1-vuotiaalle!

saako kysyä miksi pientä tutkittiin silloin?

 

titti / tittin elämää

Vierailija

Voi ei, minä myös täällä itku silmässä luen tätä, harvoin herkistyn blogikirjoituksille mutta nyt kyllä silmät kostuivat, varmaan johtuen myös siitä, että meillä on niin samanlainen pieni taapero ja samoin tutkittu sairaalassa kovasti tuikittu neuloja ja ultrailtu, muistot tulivat niin mieleeni siitä miten pelon seassa itkin ja työnsin meidän Islaa niissä sairaalan kärryissä pitkin sairaalan käytäviä sinne ja tänne seuraaviin tutkimuksiin.

Meidän pitäisi kyllä joskus nähdä näiden Islojen kanssa! <3

-Meeri / Murulit blogi

Vierailija

 Niin suloinen Isla!Onnea vielä tätäkin kautta <3

Ja hei jee, tuo mekko on vihdoin sopiva! :)

Sini

Vierailija

Me täällä pienimmän kanssa itketään kilpaa :D Tosin itse vuodatan kyyneleitä liikutuksesta ja poika, en tiedä mistä.

Onnea 1-vuotiaalle suloisuudelle!

-Nanna

Vierailija

Lämpimät onnittelut 1-vuotiaallenne! Liikutuksen kyyneleet täälläkin putoilevat kauniista kirjoituksestasi. Ja varmasti myös siitä, että vietin juuri kuopuksemme kanssa viikon vastasyntyneiden teholla, jälleen kerran, tällä kertaa mentiin sinne suoraan synnytyssalista. Tiedän siis enemmän kuin hyvin nuo yllä kuvailemasi tunteet. Meille tuo teho-osasto on tullut niin kovin tutuksi, valitettavasti. Ja nuo Laura Schneiderin kuvat. Niin ihanat! Sen ihanuuden pääsin minäkin tällä kertaa kokemaan vastustuksesta huolimatta. Onnellisia hetkiä teille kera yksivuotiaanne! Miten nopeasti se vauvavuosi aina meneekään! <3

 

t. Täti Ruskea

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Kiitos kaikki onnitteluista! :) <3 

Titti: En nyt sen tarkemmin halua avata, mutta sydänjuttuja. Monta päivää siinä jännitettiin ja sairaalareissu venähti, mutta onneksi kaikki päättyi hyvin. 

Vierailija 2/7: voi, kiitos! <3

Meeri: Todellakin, se pelon sekainen tunne, ja se odotus, huh. Ja ihanaa kun on kotona pieni 1-vuotias, mutta on tämä myös vähän haikeaa, kun ei ole enää sitä ihan pientä vauvaa. :) <3 Onnea myös vielä tätäkin kautta teille, aika samanikäisiä tyttöjä. :)

Sini 4/7: Mekko on ihana, kiitos vielä. Ja mekosta lisää myöhemmin, eli pysypä linjoilla. ;) 

Joukolatar: Kiitos, kiitos onnitteluista! :)

Nanna: Voi, :D Ja suukkoja teidän kaikille pienille siellä! :)

Täti Ruskea: Kiitos! :) <3 Ja oi, te menette sinne. Laura Schneider ottaa kyllä kaikkein kauneimmat kuvat. Ihana kun pääsette! Ja suosittelen Lauraa kaikille, jotka harkitsevat vauvakuvasta. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram