Niin siis tarkoitan sitä Myyrää (Krtek), joka ei puhu mitään, mutta jonka tunteita ja elämää ilmaistaan erilaisilla äänillä ja äänähdyksillä niin, että kaikki voivat silti ymmärtää sitä.

Onkohan joku teistä lukijoista katsellut tuota tsekkiläistä sarjaa lapsena?

Jokin aika sitten järjestelin kaappeja uuteen uskoon, ja laitoin Eppusen muutamat dvd:t yhdelle hyllylle. Poika tietenkin innostui niistä, ja halusi katsoa Myyrää. En edes muista mistä tuo dvd on meille tullut, koska en ainakaan muista sellaista ostaneeni. Ehkä se on tullut jostain lasten pienisuurikirjakerhopaketista tai saatu lahjana. Noh, kuitenkin Eppunen innostui nyt Myyrästä tosi paljon kaikkien Salamoiden, Marttien, Duplojen sekä Briojen lisäksi, ja täällä on nyt sitten tuijotettu myyrää jo useampana iltana Pikku Kakkosen sijasta. Ja aina kun Myyrä alkaa kikattaa, poika nauraa kikattaa ääneen. :D

Myyrä on kyllä todella hellyttävä ja sitä on itsekin mukava seurata. Minusta on myös jotenkin liikuttavaa, että mieheni on pienenä katsonut tuota Myyrää, ja se on ollut hänen suosikkinsa, ja nyt poika sitten katsoo samaa piirrettyä. Lisäksi eräs ystäväni osti jo jokin aika sitten pojalle lahjaksi Myyrä -pehmolelun, joten sen kanssa on vielä tuplasti jännempi katsoa Myyrä piirrettyjä. ;)

PS. Tätä postausta tehdessäni etsiskelin Myyrän kuvia ja törmäsin sattumalta tällaiseen Myyräkauppaan. Eli jos joku haluaa verestää muistoja niin tuolla oli ainakin vaikka mitä ihanaa myyrä tavaraa. Olen myös ainakin Stokkan lastenosastolla nähnyt noita Myyrä pehmoleluja myynnissä, ja kunkesällä kävimme Oulussa, näin Metsola kaupassa Myyrä leluja.

Lisäys lukijan hyvästä vinkistä: myös Ombrellino Espalla myy Myyrä tavaraa.:)

Kommentit (22)

Sari - MrsAgatha

Myyrä on ihan paras! Meillä vieläkin poika sitä välillä katsoo vaikka toki nykyään kiinnostaa jo vähän isompien poikien ohjelmat enemmän. :)

Täti Ruskea

Vuosi sitten meillä vietettiin 2v-synttäreitä Myyrä-teemalla :-) Ostin rekvisiitaksi mm. pienet pehmot,myyrän ystävineen. Löysin myös yhden lelukaupan ale-korista Myyrä-julistepaketin. Anttilasta löytyi kavereille kiitokseksi pienet Myyrä-pallot. Myyrä-kirjoja meillä on ennestään ja niitä luettiinkin paljon viime syksynä. Ombrellino Espalla myy Myyrä-tavaroita.

Eppusen kaapilla

Myyrä on jotenkin tosi söpö ja liikuttava.:) Me ollaan itsekin nyt sitä sivusilmällä seurattu pojan kanssa, ja en ihmettele suosiota, joka on kestänyt. :) <3

Eppusen kaapilla

Oi wow, Myyrä-synttärit!:) Ihanaa! Sä onnistuit vielä löytämään vaikka mitä kivaa teemaan.:) Meillä on kans Myyrä kirjoja, ja niissä on ihanat kuvitukset.
Ombrellino, niinpä myykin! Sen voisin lisätä vielä tuohon vinkkilistaan.:)

Nanna

Meillä lapset rakastaa Myyrä-kirjoja ja puista palapeliä, jonka tonttu toi Tellulle joulunalla pari vuotta sitten hiljalleen muutama pala kerrallaan. Täytyykin ens kerralla dvd:tä valitessa muistaa näyttää pojalle Myyrätkin josko mekin saatais muuta vaihtelua ainaisten autojen ja traktorien sijaan!

emmi

Myyrä on kyllä suloinen. Meillä on vain yksi kirja, ehkä pitäs joku dvd hankkia. :) Pojan ovessa on myös myyrä juliste kun saatiin kavereilta. Ainakin joku aika sitten myös Kiasman kaupassa myytiin paljon myyrä tavaraa.

N?

Myyrä on IHANA! :) Tuli katsottua sitä pienenä ja varmasti katsotaan pojankin kanssa, kunhan poika vain kiinnostuu telkkarin katselusta. Nyt ei vielä jaksa keskittyä, eikä tarvikkaan :) Eiköhän poika ehdi ihan tarpeeksi sitä vielä katsomaan ;D

Ripu

Meillä myös Myyrä on pop. On myös palapeli ja mm. postikortteja, jotka ilahduttavat seinällä. Se vaan on jotenkin tosi liikkis. :)

Kaisa

Meidän kohta kaksivuotias myös rakastaa myyrää. Dvd:tä katsotaan sillointällöin, mutta Myyrän satuaarre kirjaa luetaan monta kertaa päivässä.

Lilla company

Oltiin miehen kanssa kuukausi takaperin Prahassa ja mitäs muuta sieltä olisi tuonut pojalle tuliaisiksi kuin Myyrän! Tuolla oli ihan älyttömän paljon Myyrä-tavaraa myynnissä, luonnollisesti, ja me valittiin sellainen iso käsinukke. Tsekit tuntuvat muutenkin olevan kaikenlaisten nukkejen ystäviä: marionetteja jne. myytiin lähes joka kaupassa.

-Jenni

Mama D

Meilla poika on hyvin ihastunu Myyraan. Sita ostettiin Suomesta devarina ja kylla on katsottu monta kertaa lapi.

Eppusen kaapilla

Myyrä palapeli voiskin olla kiva joululahja! MIstäsä sellaisia saa? :)
toi Myyrä dvd on ihan hyvä kun on jonkin aikaa katsonut esim. Autoja..;)

Eppusen kaapilla

Ai Kiasmassa on kans, yvä tietää.:) Siellä on muutenkin kaikkea ihanaa tavaraa siellä kaupassa.:)

Eppusen kaapilla

Joo, no varmasti ehtii!:D Myyrä on kyllä aika ihana noissa piirretyissä, itsekin joskus katselen pojan kanssa. :)

Eppusen kaapilla

Oijoi, mikä on Myyrän satuaarre? Mun pitää nyt googlettaa se. Meillä on muutamia niitä pikkukirjoja, mutta tuollainen satuaarre oliskin mahtava!

Eppusen kaapilla

Myyrä käsinukkekin kuulostaa aika ihanalta. Voin uskoa, että Prahasta löytyy Myyrä -tavaraa. :)

Eppusen kaapilla

Meillä on vain yksi Myyrä dvd, mutta sitä on kyllä katsottu nyt aika paljon. Parasta on kun poika aina kikattaa ääneen. :D Pitää ehkä ostaa joululahjaksi vaikka toinen. :)

Taaperon tyylillä

Mä olin tänään jo Myyrä- kirja kädessä ostamassa mun kamulle pientä lahjaa ;D Mut päätin vielä keksiä jonkun kivemman Myyrä- jutun...;) <3

Eppusen kaapilla

Kuule, sun kamusi alkoi heti käyttäytyä huonosti kun sä katosit silmistä. Seuraavan kerran joudut roikkumaan meidän kanssa niin kauan että mä saan tehtyä ostokseni loppuun asti!:D
<3 Kamusi sanoo sulle PUS! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram