Saimme ihan yllätyksenä tänään paketin, jossa oli taas muutamia leluja testattavaksi.

Paketista paljastui Moshi Monsters tavaroita, jotka ainakin minulle ovat ihan uusi tuttavuus. Kyseessä on pelimaailma ja siihen liittyvä keräilysarja, joka on juuri saapunut Suomeen. Moshi Monstersit ovat lemmikkejä, joita voi adoptoida. Selvä. :D

Lemmikkejä on kuusi erilaista, ja kyseessä on suurempi tuoteperhe, johon kuuluu mm. nettipelimaailma, Nintendo peli, keräiltävät pikkuhahmot, puhuvat pehmot ja keräilykortit. Ja vaikka mitä muuta. Verkossa oleva monsterimaailma on suunnattu hieman vanhemmille lapsille ja se on ilmainen. Ainakin mukana tulleessa esitteessä sanottiin näin:"..luojina ovat olleet 6-12 -vuotiaat tytöt ja pojat 150 eri maasta." Pelaamalla erilaisia pelejä voi ansaita "rahaa", jolla voi ostaa lemmikille esineitä ja muokata sen kotia.

Lisää tietoa löytyy täältä: http://www.moshimonsters.fi 

 

Eppunen sai itselleen puhuvan pehmon sekä pieniä keräiltäviä muovifiguureja, joista pieni poika kyllä innostui ja erityisesti puhuva pehmo sai pienen pojan kikattamaan.

 Pehmon mukana tuli adoptiotodistus, johon voi kirjata tietoja omasta lemmikistään. Minulle tuli mieleen muisto Kaalimaan kakaroista 80-luvulla, joiden mukana tuli syntymätodistus. Tulevatko kaikki vanhat jutut uudestaan? Hassua. :)

Mukana tuli myös Nintendo DS:lle tarkoitettu peli, joka on suunnattu 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Eppunen ei luonnollisestikaan pelaa vielä, mutta halusimme kokeilla peliä kun se testattavaksi tuli ja meiltä tuo pelikone jo valmiiksi löytyy. Pelistä kerrottiin netissä näin: "Moshi Monsters on supersuosittu lasten PC-verkkopeli, joka julkaistaan vihdoinkin nyt myös Nintendo DS:lle. Peli on tuttu, turvallinen ja pedagoginen. Etsi Mosheja erämaasta, vie ne eläintarhaasi ja hoivaa niitä. Tutustu Monstro Cityyn, jossa on mm. puisto, sairaala ja päiväkoti."

Peli on todella yksinkertainen, jopa minä osasin pelata sitä. Peli on vähän kuin Pokemon, mutta tässä pelissä ei taistella (mikä oli minusta hyvä juttu) vaan kerätään erilaisia esineitä, sekä hassuja pikku monstereita, joita voi hoitaa. Sitten kun niitä on kerätty tarpeeksi paljon, eläimillä voi alkaa pelata erilaisia pelejä.

Esimerkiksi yksi pelin osio oli "Nursery", jossa on pieniä munia, joista haudotaan otuksia. Sitten pikku otuksille pitää pelissä antaa oikeita esineitä kuten tutti, nalle ja tyyny. :D Eli tämä on hyvin lempeä peli, joka sopii myös tytöille. Kokeilimme mieheni kanssa monia eri peliosioita ja peli oli kyllä hauska, eikä yhtään pelottava tai väkivaltainen, vaan lähinnä söpö ja hassu.

Täällä oli hauska video pelistä: Click!

Oletteko te kuulleet ennen Moshi Monstereista?

 

Kommentit (10)

Sini

Olipa kiva ylläripaketti!En ole koskaan kuullutkaan, mutta näyttävät tosi hauskoilta!

Eppusen kaapilla

Tämä oli kyllä huippukiva yllätys! Varsinkin tuo oranssi tyyppi.:D Mä olen vielä vähän pihalla näistä lelutrendeistä, mutta kai E. sitten valistaa äitiä jossain vaiheessa. ;-D

Heidi

Juuri jostain mainoslehtisestä näitä kattelin,kivoja! meijän tytöt varmaan villiintyy näihin vaikka jo isoja ovatkin :D plääh, miksei meille tule tämmöisiä ylläreitä, varsinkin tuo peli olis ollut meille niin hyvä :(

Nanna

Mä en ole näistä ennen kuullutkaan ja nytkin ensimmäinen ajatus oli apua! Kuulostaa juuri sille, että tuosta tulee Tellun seuraava villitys vaikka onneksi tyttö ei vielä olekaan lelutrendeistä juurikaan välittänyt vaan etsinyt aina ne omat jutut.

Eppusen kaapilla

Me koitettiin miehen kanssa sitä kans miettiä ja saada puheesta selkoa, mutta ei se puhu mitään oikeaa kieltä vaan jotain monsterihöpötystä.. ja välillä se nauraa kikattaa ;-D

Eppusen kaapilla

voi, muistatko missä olet nähnyt? Mulle nää oli ihan uusi tuttavuus niin ois hauska nähdä mitä mainoksissa sanotaan. :)
Eipä meillekään tällaisia ylläreitä hirveästi satele, joten ilahduin kyllä. :) Toi peli on kyllä hyvä kun se on oikeasti hauska ja iloinen eikä mikään pelottava taistelupeli.:)

Eppusen kaapilla

Onneksi E. ei vielä halua kerätä mitään sarjaa tms. mutta varmaan sekin aika tulee. Ja sitten pitää olla niitä suosikkijuttuja vaatteissa jne. :D Apua! ;-D

Heidi

Oliskohan ollut joku ihan cittarin/anttilan mainoslehti ja ihan tässä tällä viikolla.

Nanna

Onneksi meillä Tellu on rajoittanut nuo suosikkijuttujen vaatteet ihan vaan muutamaan paitaan (lähinnä Hello kitty) ja sitten yö- ja alusasuihin. Toisaalta musta tuntuu, että pojan kanssa sitten mennäänkin Tellunkin edestä jossain örkkivaatteissa tai mikä nyt hitti tulee olemaankaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram