Molo kids softshell

Tällä kertaa vähän Molo kidsin sovituskuvia ja kokojuttuja. Meillä on ollut Mololta enemmänkin ulkovaatteta, mutta Islan ollessa vauva, innostuin myös merkin sisävaatteista. Kokojutut aina puhututtavat, joten tällä kertaa niistä. Molon ulkovaatteet ovat tunnetusti vähän naftia mitoitusta, ja jos haalareissa on pitänyt pähkäillä kahden koon välillä, olen aina valinnut isomman. Tänä talvena Epulla (nyt noin 106-107cm pitkä veikkaisin) on ollut 110cm haalari ja se on aivan sopiva. Tuo sama koko on mennyt hyvin meillä koko talven. Liian isojakaan ulkovaatteita ei kannata ottaa, koska niissä lapsen on hankala liikkua ja ne voivat mennä helpommin jopa rikki, jos puntit jäävät jalan alle tai liian pitkät lahkeet hankaavat. Toki kuitenkin vähän kasvunvaraa kannattaa olla.

Molon ulkovaatteet sopivat hyvin myös hoikalle lapselle ja istuvat nätisti. Kerroinkin täällä jo aiemmin, että olen merkin softshell-takkeja sekä Haven -välikausihousuja ostanut meille useammat, oikeastaan aina uudet kun vanhat ovat jääneet pieneksi. 

Softshell-takit olivat muutama kausi sitten paksumpia, ja silloin niiden mitoitus oli pienempää kuin nyt. Minusta nyt ollaan aika lähellä vastaavaa kokoa. Ostin Epulle 116cm takin, jotta se mahtuisi myös ensi syksynä. Takki on tällä hetkellä vielä reiluhko, mutta keväällä jo ihan käytettävissä. Molon softshell-takeissa on hihoissa nuo tarrat, joilla hihan pituutta pystyy hyvin säätämään. Takin alle mahtuu hyvin paksumpikin huppari (syksyä ajatellen) ja tämän takin olisi siis tarkoitus mahtua myös myöhemmin syksyllä. Näissä Molon vaatteissa minusta yksi paras juttu on nuo isot tähtiheijastimet. Ne näkyvät tosi hyvin pimeässä ja kun valo osuu niihin. 

Molon Haven -housuissa taas riittää hyvin pituutta. Niistä ottaisin lapsen pituutta vastaavan koon. Näissä kuvissa Epulla 116cm housut, jotka ovat minusta vielä vähän liian reilut. Luulen, että koko 110cm olisi hyvä tämän pituiselle ja niissäkin olisi varmaan vielä vähän kasvunvaraa. Housuissa on hyvät silikoniset jalkalenksut sekä isot tähtiheijastimet takana. Meillä nämä Havenit ovat hyvin kestäneet käytössä. Islalla on nyt koko 80cm ja niiden pituus on juuri sopiva. Voi tosin olla, että keväällä ne ovat jo liian lyhyet. 

Myös sisävaatteista ottaisin lapsen pituutta vastaavan koon. Epulla kuvissa 110cm paita ja 110cm swetarihousut. Paita on juuri sopiva ja housuissa hyvin vielä kasvunvaraa (mutta ovat kuitenkin jo ihan käytettävissä). Swetarihousujen malli on nimeltään Ashton ja niissä on tosi kiva tuo malli, koska se on vähän baggy. Kannattaa kurkata noiden housujen tuotekuva, koska siinä tuo malli näkyy vähän paremmin. Housuissa on vyötäröllä kiristys, joten ne pysyvät hoikankin päällä, ja vetoketjutaskut, jotka ovat meillä ainakin tärkeä juttu. 

Tyttöjen paidat ovat vähän istuvampaa mallia. Isla käyttää nyt monelta merkiltä kokoa 80/86, mutta Molon paidat 92cm ovat jo ihan käyttökelpoisia. Olemme pitäneet niitä leggareiden kanssa ns. tunikoina. Hihoissa on kyllä sitten pituutta, että tuo koko kyllä menee meillä varmaan pitkään. 

Nuo Molon printit ovat yleensä lasten mieleen ja tuo Epun avaruuspaita onkin yksi suosikeista. Avaruuspaita löytyy täältä, Ashton housut täältä ja Islan paidat täältä ja täältä. Nuo Epun sekä Islan paidat löytyvät nyt muuten alehinnoin Ratkiriemusta.

Ratkiriemuun on saapunut nyt paljon Molon uutuuksia ja niiden lisäksi siellä on myös hyviä ale-eriä Mololta. kaikki Molo kidsin vaatteet löytyvät TÄÄLTÄ. Ja noita Molo kidsin vaatteita tulee kuulemma koko ajan lisää, niin kannattaa käydä kurkkimassa myöhemminkin. :)

* Molo kids paidat ja housut saatu blogin kautta. 

Kommentit (8)

Vierailija

No kyllä mun fiilis nyt vahvistui, että oon kyllä itte mitannu lapseni väärin, kun sain vain himpun yli sen syyskuisen neuvolamittauksen.. Kyllä meillä täytyy isomman olla yli 110cm. Nimittäin tuo 116 softshell mitä oon jestaksen kauan jemmaillu menee ehkä just ja just nyt keväällä :( yhyy! Ja 110 housut on pienet. 116 on just sopivat, toivottavasti mahtuu syksyllä vielä.

Sisävaatteissa meillä on 116, himpun reilu eli mahtus varmaan tuo 110 vielä. Mutta ei oo siis niin reilu, et näyttäis isolle varsinaisesti. Hihat jonkun sentin maksimissaan reilut. leveitä toki hoikkelille :)

 

-Titti

 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Titti: Ne vanhemmat softshellit oli kyllä pienempää kokoa (ja paksumpia) että jos se on sellainen niin varmaan onkin pienempi. Vai onko se tällainen ohut uusi? Mutta kyllä silti kuulostaa, että teidän poika on pidempi, jos 110cm housut on pienet. Noi Epun vk-housut on nimittäin 116cm ja niissä on vielä reilusti pituutta kasvaa. :) 
Ja tosiaan sisävaatteissa (yläosissa) 110cm meilläkin ihan passeli. :)

Vierailija

Mä oon täällä pähkinyt olisko 80 vai sittenkin 86 parempi koko noista housuista pienimmälle kevääksi. Uskaltaako ostaa jo kokoa 86 jos on ilmeisesti hieman Islaa pienempi? Poika käyttää nyt siis vaatteita 74-80 merkistä riippuen. 

-Nanna

Vierailija

Mä tykkään noitten Molon sisävaatteiden materiaaleista jotka ovat aivan huippukestäviä. Ja mies joka ei muuten lasten vaatteista välitä kommentoi tuossa yksi päivä että meille ei enää muiden merkkien talvihaalareita osteta kun nuo Molon puvut ovat niin laadukkaita, viitaten juuri niihin heijastimiin, kapeaan mitoitukseen, notkeaan materiaaliin ja helppoon puhdistettavuuteen :)

Vierailija

Hei,

meillä ei ole aikaisemmin ollut molon välikausivaatteita. Miten tuo softshell takki ja haven housut kestävät mielestäsi vettä?

Olen tähän asti luottanut aina popin kuorivaatteisiin, jotka ovat kestäneet hyvin kurakeleissäkin, mutta kaipaan jo vähän vaihtelua.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Mä voin ottaa sulle myöhemmin mitat noista meidän 80cm housuista niin voit verrata sitten. :) Noi Havenit on kyllä ihan parhaat housut! :)

Vierailija 4: Samoin on meillä mies kehunut noita, erityisesti heijastimia. Ja istuvuus on ihan huippuhyvä haalareissa, siitä ei pääse yli eikä ympäri. :) Olen myös tykännyt sisävaatteista, printit eivät mene miksikään pesussa. :)

Vierailija 5: Haven-housut on vedenpitävät (5000mm) ja meillä ne ovat hyvin menneet pihahousuina kunnon käytössä. Ja näitä meillä on ollut useammat, että ainakaan meille ei ole sattunut mitään maanantaikappaleita, vaan olen aina tykännyt että toimivat hyvin. Ja kovasta käytöstä huolimatta ovat ainakin meillä myös kestäneet loistavasti.
Tuossa softshellissä vedenpito on 10000mm eli pitää hyvin vettä. Toki se on vähän ohuempi ja kevyempi kun perus välikausitakki, mutta me ollaan kyllä tykätty. On meillä kyllä ollut (ja on nytkin käytössä) myös Popilta ja Reimalta välikautta, ja nekin ovat kyllä olleet oikein hyviä. :)))) 

Vierailija

On joo just se vanhempi malli, mutta vertasin sitä viime vuoden 110 ja kyllä niissä selvä ero on. Toki tuo fleecellinen voi vaatia enemmän tilaa kun on paksumpi :) Jospa se kevään mahtuisi, on niin ihana :)

 

-titti

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram