Eilen sähköpostiin kolahti Molon AW13 kuvia uusista sisävaatteista, jotka ovatkin tässä sesongissa tosi makeita. Värimaailma on aika graafinen ja vähävärinen, melkeinpä mustanpuhuva. Printeistä ja kuoseista tykkäsin nyt tosi paljon, koska niissä on asennetta, rokkia ja grungea. Koko malliston teemassa näkyy 90-luku ja "new grunge". Muutenkin aikuisten trendit näkyvät Molon uusissa vaatteissa, koska käyttäjätkin kasvavat koko ajan.

Kuosit näkyvät vahvasti alaosissa, ja tyttöjen kuosimaailmassa vahvoina ovat eläinkuosit, polkadot pallot sekä "talvikukkakuosit", joita on vahvasti myös naisten trendeissä nyt. Kauden "must have" juttu on selvästikin kuosilliset legginsit. Pronssiset efektiprintit tuovat tyttöjen sisävaatetukseen pienen naisellisen häivähdyksen muuten hyvin mustavalkoisessa värimaailmassa. 

Erilaisten materiaalien yhdistely sekä kerrosmaisuus näkyy hyvin vahvasti mallistossa. Poikien lumberjack-tyyliset flanellipaidat on yhdistetty skinny farkkuihin ja erilaiset pesut näkyvät niin denimissä kuin muissakin materiaaleissa. Poikien värikartta toimii hyvin kerrospukeutumisessa ja syksyn tullen värit muuttuvat murretuiksi. Tarjolla onkin mm. petroolia, pullonvihreää sekä okraa. Neuleiden laatuun on panostettu ja niitä on käytetty myös kerroksellisesti. Mallistossa onkin mukana mm. neuletakki polarfleece vuorilla.

Aika räyheitä printtejä ja todella hienoja kuvia! Mitäs te tykkäätte näistä? :) 

X

Kommentit (6)

Vierailija

Tosi kivoja kokonaisuuksia tytöille vaikken molovaate fani olekaan. Toivottavasti kauppiaat ovat tajunneet tilata kokonaisuuksia, hankalaa tilata setti monesta eri paikasta.

Vierailija

Meillä ainakin Tellu ihastui useampaankin vaatteeseen ja alkoi tässä samalla jo tehdä tilauslistaa.

-Nanna

 

Vierailija

Järkyttävää! Miksi pojat pitää pukea kuin mitkä huumerokkialkoholistit?! Annetaan lasten olla lapsia.

Vierailija

Mä taas ihmettelen monesti miksi lapset puetaan marketista ostettuihin halpa-vaatteisiin joista printit hajoaa heti ekassa pesussa. Meitä on moneen junaan. ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram