Mukavaa viikon alkua! Viikonloppu oli ja meni nopeasti mukavassa seurassa.

Tapasin ystäviä ja ehdin tehdä muutaman kirppisreissunkin siinä välissä. Näistä kirppislöydöistä on luvassa myöhemmin vähän lisää juttua, tein nimittäin muutaman hyvän löydön.

Tänään on kuitenkin vuorossa muutama kuva Modéerska Huset lastenvaatteista, joista kerrotaan näin: "Modéerska Huset designs organic, fashionable, high-quality clothes for children between 0-6 years old. Hand drawn and hand printed patterns." Jep, ja hauskalta näyttää! :)

Eppusella on näissä kuvissa päällään Limu Limu Lima top & leggins, jotka ovat Oiidesign.se nettikaupasta. Tuonne Oiihin muuten ilmestyy Mini Rodininkin uusi kevätmallisto ihan näillä näppylöillä, (yleensä ensimmäisenä). 

Modéerska Husetin vaatteet on suunnitellut Jenny Modéer, jolla on hauska graafinen tyyli, ja ainakin minuun tämä merkki uppoaa kuin sulaan voihin. Lisää malliston vaatteita on nähtävissä TÄÄLLÄ. Kannattaa kurkata. :) LIMU LIMU LIMA! 

PS. Modéerska Husetin omat nettisivut löytyvät TÄÄLTÄ ja siellä näyttäisi olevan jo pieni sneak peek tulevasta keväästä.. ;)

Kommentit (17)

Paccomatto

Kiva kuosi tuo! Meillä on setti siitä Kettu ja pihlajanmarjat (Sour said the fox) -kuosista. Se on ihana!

Jaana

Aivan ihana kuosi, vaikuttaa mielenkiintoiselta - kiitos vinkistä siis, täytyy tutustua :)

Lilla company

Mä mietin tätä merkkiä n. vuosi takaperin, kun ihastuin heidän vanhempiin kuoseihin. Jotenkin nää uudet ei sitten iskeneet ihan täysillä. Laatu kiinnostaa toki, joten pitääpä seurailla, jos postailet siitä jossain vaiheessa :)

- Jenni

Eppusen kaapilla

Hei! :) Keltaisen neuleen ohje on kuulemma joku vanha lehdestä otettu ohje. Mummo ei muista edes mikä lehti oli kyseessä, mutta joku vanha käsityölehti, mutta lupasi tarkistaa asian kun palaa kotiin. :) Voiko sulle laittaa meiliä tai laitatko mulle sun emailin niin pistän viestiä kun saan sen selville? :)

Eppusen kaapilla

Mäpäs kerron mitä näille tapahtuu pesussa!:) Itseänikin kiinnostaa, koska on kuitenkin tuollainen iso painettu ao-print. Muuten laatu tuntuu oikein hyvältä, mutta pienenä miinuksena sanotaan tuon kiristykumpparin sijoittelu "väärälle" puolelle. Mutta en nyt sen takia jättäisi ostamatta, mutta jos nyt pitää jotain vikaa hakemalla hakea niin sen mainitsen. :D

Eppusen kaapilla

Eipä kestä, ja kannattaa kurkata myös nuo kevään uudet! Odottelen kovasti että tulevat myyntiin. :)

Eppusen kaapilla

Oi, se on kans super ihana kuosi! Meillä on kyllä ennenkin ollut näitä samoja suosikkeja!:))) Mä kovasti odottelen että SS13 mallisto ilmestyisi kokonaisuudessaan. :)

Eppusen kaapilla

Hei, sanoisin että mielestäni vähän reilumpaa kuin esim. Mini Rodini. Nyt on noissa koko 2-3 v. ja se on isompi kuin MR:n 92/98 mutta lähinnä pituudessa, eli mielestäni nämä ovat aika pitkää ja kapeahkoa mitoitusta. :)

Hanna

Voi että, itse tykkäisin näistä, mutta tiedän mitä meidän kolmevuotias sanoisi: "Minä en halua tätä, koska siinä on noita pelottavia!" ;D.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram