Kun kesä palasi, alkoi myös hassu höpötys, joka on kohdistettu suoraan minulle: "Äittä-äittä-äittä-äittä-äittä! Tät-tät-tät-tät-tää!" Ja sitten iso hymy. Voiskohan tämä tarkoittaa sitä mitä vähän toivon luulen?

Isoveljen leikit ja tekemiset tuntuvat kiinnostavan Islaa aina vaan enemmän ja enemmän. Pikku neiti mönkii veljensä perässä ja iso hymy valtaa neidin kasvot aina jos Eppu ilmaantuu näkyviin. Epulla on hauska tapa sanoa kavereillen: "Haluutteko tulla katsomaan mun omaa pikkusiskoa?" Ja sitten Eppu esittelee Islan kavereilleen. Toki vauva on isoveljen mielestä välillä myös vähän rasittava. Varsinkin silloin kun pienet kädet tavoittelevat hienoja rakennelmia.

Löysin koneelta Epun vanhoja kuvia ja kyllä lapset näyttävät aika samoilta samanikäisinä. Kummasti sitä vaan unohtaa. Lähetin mummollekin Islan uuden kuvan ja takaisin tuli vastaus: "Ihan Epun näköinen!" 

Vauvan vaatteet: Hattu & housut: Mini Rodini // body: Metsola // vaaleanpunainen huppari: Next.

 

Kommentit (5)

Vierailija

Meillä on lempuhuudahduksena tällä hetkellä ei sekä auto. Äitiä, isiä ja siskon nimeä huudellaan myös kiperän paikan tullen, mutta enimmäkseen juttelu on nopeaa vauvakieltä. Mutta siis kyllähän tuossa iässä se toivomasi sana voi jo hyvinkin tulla. Itse en kanssa aluksi uskonut vauvan puheen tarkoittavan sitä mitä kuuli, mutta kun se aina selvästi oli oikein kohdistettu niin pakko oli uskoa :)

 

-Nanna

Vierailija

Niin suloinen tyttö. Meillä on samanlaiset juttelut ajankohtaisia. "Äittää" kuuluu vähän väliä. Sanavarastoon kuuluu myös "Eppu", mikä on meidän poikasen lempinimi :) -Heini minityylistä

Vierailija

Meillä tyttö täytti tänään 8 kuukautta. On jo jonkin aikaa myöskin hokenut sanaa "äittä". En tiedä voiko se jo tarkoittaa äitiä. Ihanalta kuulostaa kuitenkin, kun toinen yrittää kokoajan kommunikoida ja päristelee paljon. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram