Noh, mitäs sanotte? Testing, testing! Tässä ihan eka postaukseni uudella Vauvan sivustolla. Niin kun varmaan huomaatte, koko sivusto on uudistunut ja samalla nämä meidän blogialustat ovat saaneet ihan uuden ja upean ilmeen. Nyt on siisti! Olen odottanut uudistusta innokkaana (okei ja vähän myös pelokkaana) jo pitkään ja tässä sitä nyt ollaan ihan uuden näköisellä sivustolla. Toki myös jännittää kovasti, miten kaikki toimii ja toimiiko. Pieniä vastoinkäymisiäkin on jo tullut vastaan, kun valmiiksi tekemäni postaukset katosivat taivaan tuuliin viime yön aikana. Ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Ja kyllä, se harmittaa hitokseen. 
Noh, ainakin blogin ulkoasu on nyt selkeämpi ja kuville on lisää tilaa, mistä itse tykkään. Ovathan kuvat blogissani se "the juttu" ainakin minulle. Tätä blogia olen pitänyt kohta jo 4,5 vuotta josta 2,5 vuotta täällä Vauvan alla. Paljon mahtuu mukaan näihin vuosiin, mutta edelleen tämä blogi on minulle se henkireikä ja innostuksen aihe. Tämän uudistuksen myötä myös aiemmin tökkinyt kommentointiosio pitäisi vihdoinkin toimia paremmin. (?) Tästä olenkin saanut näiden parin vuoden aikana paljon kyselyitä: "Miten tätä blogia voi kommentoida mobiililaitteella?" tai "Mihin kommenttini katosi?". No nyt pitäisi toimia paremmin. Toimiiko se, kertokaa?
Monet kerrat olen tuskaillut vanhan pohjan kanssa ja ainakin näin lyhyen käytön jälkeen tämä uusi alusta tuntuu paljon helppokäyttöisemmältä kuin vanha. Ja hyvä niin! Muuten oma blogini säilyy aika samanlaisena kuin ennenkin eli aiheet pyörivät siellä perhe-elämässä, lastenvaatteissa, sisustuksessa, lasten kanssa reissaamisessa ja äidin omissa jutuissa. Tällä hetkellä tekisi mieli bloggailla vähän useammin näistä äidin omista jutuista, koska elämä ei enää ihan pyöri pelkästään vauva-arjen ympärillä. Katsotaan, mitä tuleman pitää, blogi elää siinä sivussa.
Kiitos teille ihanille lukijoille, että olette siellä! Ja erityiskiitos niille, jotka olette pysyneet matkassa mukana kaikki nämä vuodet. Viestinne ja kommenttinne minulle ovat sitä parasta antia blogin pitämisessä ja olenkin tutustunut blogin kautta aivan mahtaviin tyyppeihin, sekä lukijoihin että toisiin bloggareihin. Minut tavoittaa edelleen täältä kommenttiosiosta, meilistä eppuscloset(at)gmail.com sekä Instagramista ja Facebookista
Kiva olisikin nyt kuulla, mitä tykkäätte tästä Vauvan uudesta ulkoasusta, toimiiko tämä blogisivusto ja pystyttekö kommentoimaan? :) Testing, testing siis! 
Jännittynein tunnelmin, Heidi

Ylin kuva: Juha Salminen

Kommentit (16)

Elina - kohta Botswanassa

Hyvin toimii (jos tää tulee läpi :D) ja blogi näyttää oikein hyvältä, kuten kaunis bloggaajakin <3

Paitsi, ettei tämä hyväksy näköjään pelkkää etunimeä, kun se on varattu rekisteröityneelle käyttäjälle.

MrsAgatha

Pakko kokeilla toimiiko kommentointi paremmin kuin vanhalla sivustolla, mobiilisivu ainakin toimii. :D

On kyllä kivempi tää sivusto nyt, vanha oli tosi vanhanaikainen. :)

mummikki

Kyllä nyt toimii kaikissa laitteissa sivut hyvin, luen Vauva ja Meidän Perheen aina hyvin. Perhe on aina tärkein ja lapset ovat ihania sekä koirat. -mummikki-

nannaonni

Hyvälle näyttää! Tosin ekalla kerralla mulla oli kommenttiloota hukassa, mutta voi johtua kyllä ihan pääni jumituksestakin kun dementikolla vähän tajuaminen kestää :D Ja nyt kriiseilen kun en pääse vastaamaan omana itsenäni vaan pitää keksiä jotain nimen perään, mut älä huoli en mä näistä vastoinkäymisistä luovuta vaan jatkan häiriköntiä. 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Mä tätä samaa mietin päivällä yhden mun kaverin kanssa, että miksi välillä kommenttiloota on hukassa ja välillä näkyy. Ja siis se ilmeisesti on nyt niin, että sitä ei näy silloin kun avaa koko blogin etusivun. Sitten kun avaa postauksen niin se tulee näkyviin. Toivottavasti tämäkin vielä korjataan, koska mun mielestä kommenttikenttä saisi kyllä olla näkyvissä ihan koko ajan, vaikka tulisi ihan blogin etusivulle vaan. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram