Mitä jos meidän perhe olisikin Lego -perhe? Miltähän me oikein näytettäis? Lego -äidillä varmaan olisi jalassa Vimman lettileggarit, uudet Adidaksen Super Starit ja päällä musta Marimekon Pekku-mekko. Mies olisi laittanut päähänsä lippiksen ja päällä sillä olisi varmaan joku Cheap Mondayn t-paita. 

Eppu -Legon asu olisi Mini Rodinin tiikeripaita, poikahan tykkää kaikista pelottavista printeistä. Päässä Eppu -Legolla olisi varmaan rakas Mini & Maximus lippis, kuten aina. Joskus lippis olisi hukassa ja äiti-Lego ja isä-Lego etsisi sitä hulluna. 

Isla- Legolla olisi Mini Rodinin lintumekko, se suosikki. Ja hiukset olisi kiinni pinnillä. Onneksi pinni olisi kiinteä, niin sitä ei tarvitsisi etsiä koko ajan. Sitten meidän Lego- perhe varmaan poseeraisi olohuoneessa. Tältä se sitten näyttäisi. 

Ja Kiitos miehelle kuvista!

PS. Vielä tämän illan ajan ehtii osallistua meidän Instagramissa Jollyroom -kisaan, jossa jaossa 100€ lahjakortti Alice & Fox lasten sisustustuotteisiin. :)

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram