Meidän Instagram seuraajat näkivätkin jo viime viikolla pieniä paloja siitä, kun Ylen Puoli seitsemän valtasi meidän olohuoneen ja antoi Epulle tehtävän: Stailaa äiti! 

Lupaan kertoa myöhemmin, miten stailaus meillä oikein sujui, ja jännittikö Eppu isoa kameraa, mutta mitä tapahtuisi jos lapsi saisi stailata sinut? Mitä jos normaalin aamuhässäkän sijasta lapsi päättäisikin mitä äiti tai isä pukee aamulla päälleen, eikä toisin päin? Käykää osallistumassa Puoli seitsemän haasteeseen ja hassutelkaa lasten kanssa vaatteilla pääsiäisenä. Toimi näin:

Ota kuva itsestäsi lapsen valitsemassa asussa, lataa se Instagramiin tunnisteella #lapsistailaa tai linkistä alla löytyvän lomakkeen kautta.

Kurkkaa siis Ylen juttu TÄÄLTÄ. :) 

Kommentit (4)

Vierailija

Aika hauska idea! Meidän pienin ei ainakaan halua äitinsä pukeutuvan farkkuihin. On kadottanut ainoat kaapistani löytyvät niin hyvään jemmaan ettei viikonkaan etsimisen jälkeen olla löydetty vaikka omasta mielestämme jokainen pienen tasolla oleva hyvä jemma on katsottu. No nyt on vissiin sittenkin pakko satsata housuihin jo ennen imetyksen loppumista :D

-Nanna

 

Vierailija

Mä tein ko. aiheesta postauksen omassa blogissani. Minut stailas 2v. 5v. Ja 7v. Hauska kokeilu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram