OHOI kaikki Mini Rodinista tykkäävät! Tässä pieni seuranhakuilmoitus.

Perjantaina 7.3 lanseerataan Mini Rodinin kevätmalliston toinen osa. Sain kutsun Punavuoren peikossa pidettävälle VIP-aamupalalle, jossa noita uusia malleja pääsee kurkkimaan vähän ennen muita. Mukaani saan ottaa 7 lukijaa. Haluaisitko sinä olla yksi heistä?

Luvassa on kuplivaa aamupalaa klo 10-10.30 ja tutustumista Mini Rodiniin sekä uuteen kevätmallistoon, jonka myynti alkaa klo 11. Paikan päällä on muiden kanssarodinistien lisäksi Mini Rodinin Suomen edustaja Elina Aho Tarhalapset Oy:stä, joka kertoo taustaa malliston synnystä ja suunnittelijoista sekä vastailee kaikenlaisiin Mini Rodinia koskeviin kysymyksiin. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös lähettää palautetta Mini Rodinille. 

Paikkoja on yhtennsä siis seitsemän. Viisi ensimmäistä paikkaa menee nopeimmille ilmoittautujille (jotka kommentoivat tähän ja laittavat meilin vielä perään varmistukseksi), ja lisäksi arvon vielä kaksi paikkaa kaikkien loppujen kommentoijien kesken. Jos siis haluat mukaan VIP-aamiaiselle, kommentoi tähän, ja jos olet viiden ensimmäisen joukossa, laita vielä meili perään eppuscloset (at) gmail.com. 

Toivottavasti minun ei tarvitse nauttia perjantaina aamupalaa yksin ;) Kahden viimeisen paikan voittaneet arvon tiistaina 4.3 illalla ja ilmoitan ne täällä blogissa. Paikkojen (2 kpl) arvontaan voi osallistua 4.3 klo 23.00 asti. :)

Muokkaus! Viisi ensimmäistä (nopeinta) ehti jo ilmottautua! Loput kaksi paikkaa arvotaan tiistaina illalla. Kommentoi niin olet mukana arvonnassa. :)

Kommentit (13)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram