Talvi tuli ja muutaman päivän aikana olemme saaneet monen viikon lumet kertalaakista maahan.

Lumi ja pieni pakkanen on paljon kivempaa kuin märkä sade- tai loskakeli. Ulkonakin viihtyy paljon paremmin, kun on jotain kunnon tekemistä ja valoisaa. Isä teki Eppuselle pienen pulkkamäen pihalle ja siitä sitten laskettikin "muutaman" kerran viikonloppuna.

Otimme nyt myös meidän Mini Rodinin toppahaalarin käyttöön. Toimiihan se, ja värikin on kiva. Materiaali on ehkä vähän jäykempi kuin tuossa meidän Ticketin baby baggiessa. Mitoituksessa ei ole suurta eroa näiden kahden haalarin välillä, mutta tämän kokopituus on vähän lyhyempi kuin Ticketillä. Leveys on hyvin sama kuin tuossa meidän Ticketin haalarissa, mutta tähän on laitettu vyötärölle kuminauha, joten haalari näyttää käytössä hieman kapeammalta. Kerron sitten lisää käyttökokemuksia kun niitä tulee enemmän. Tässä vielä perään muutama talvinen kuva. :)

Beanie & overall: MINI RODINI

Kommentit (31)

Kippuralla

Epulla ei näytä olevan kypärämyssyä? Miten nuo tavispipot olen pysyy päässä, itse en uskalla niitä pelkästään laittaa ettei ne tipu vauhdissa ;)

Eppusen kaapilla

Tuo kuvassa oleva pipo on muuten aika huono malliltaan (totesin sen juuri viikonloppuna). Mutta poika halusi välttämättä kissapipon niin sillä sitten mentiin siitäkin huolimatta. Hassu sattuma kun mainitset kypärämyssyn, meillä oli nimittäin sellainen hankittuna talveksi, ja kun sen viikonloppuna kaivoin esiin, sain todeta sen olevan pieni. :( Nyt olisikin sitten uuden ostaminen listalla, joten vinkit sen suhteen otetaan mielellään vastaan. Muistelen, että joku joskus kehui Popin kypärämyssyjä ainakin (?)..tuo meidän pieneksi jäänyt oli muistaakseni Kivat -merkkinen.

Kippuralla

Many monthsia suosittelisin itse. Se on merinovillaa ja siinä on ehdottomasti isoin se kauluriosa joten suojaa niskan parhaiten.
Ne koot on vaan mielenkiintoisia, niitä on kolme. Vn py on 51cm, ja keskimmäinen koko on justjust sopiva ja isosiskon isointa kokoa voisi jo käyttää.
Kivat:lla on niitä silky-myssyjä ja ruskovillalla myös (meillä on ollut molempia näitäkin), mutta tosiaan itse tykkään että suojaa hyvin harteita niin erillistä kauluria ei tarvitse.

Vauhtivekaroiden äiti

Ihana Pikkumies :) Meillä on tuo Rodinin kissahattu käytössä kokoa pienempänä kuin normaalisti, ja ilman taitosta. Silloin istuu hyvin päähän.

Kypärämyssyistä meidän suosikkeja ovat Ruskovillan silkkiset kypärämyssyt :)

Sini

Voi kun teillä on lunta siellä! Ihanan värinen tuo haalari. Mä ostin molemmille reiman villaiset mustat kypärämyssyt, suosittelen!

Sara.

Mä ehdottomasti suosittelen Ruskovillan kypärämyssyjä. Menee nollakeleillä sellaisenaan ja kovilla pakkasilla meillä on siinä aina joku pojan tai äidin valitsema pipo.

Ihana tuo haalari. Sama sinisenä on myös aika täydellinen.

Ripu

Viuuh, mitkä mäet! Meillä on kanssa ollut neljävuotiaalla viikon verran tuo sama haalari pinkkinä versiona käytössä ja täytyy sanoa, että eipä ole vielä löytynyt moitteen sanaa. Toivottavasti ei löydykään. Aluksi pelkäsin, että meneekö lahkeista lumi sisään, kun ei ole mitkään tiukat lumilukot nilkoissa, mutta lumessa on kirjaimellisesti kahlattu eikä näin ole käynyt. Saapa nähdä kauanko jalkalenksut kestää, kun Ticketissähän ne on sellaiset kumiset ja tosi vahvat - tässä puolestaan ihan peruskuminauhaa taimitäsenytonkaan. :)

Nanna

Onpa teillä hieno pulkkamäki! Me joudutaan odottamaan, että saadaan traktorilla kasattua lunta ja rakennettua mäki.

Marika

Meillä on tytöillä popin kypärämyssyt, ovat kyllä tosi hyvät.
Kivoja ulkoilukuvia :)

Minttu / MAMI GO GO

Hih, Eppu on niin sun näköinen näissä kuvissa :D Etenkin kun hymyilee! Ihana!

Heidi P.

Ihanan näköiset kuvat! Tuli mieleen - miten saatte KÄDET pysymään lämpiminä näillä keleillä???

Heidi P.

Ihanan näköiset kuvat. Tuli mieleen: miten saatte KÄDET pysymään lämpiminä näillä keleillä???

Maria

Ihana haalari, Jadella on näille lumisille pakkaskeleille toi sama ruskea ja Patrikille sininen. Lindexiltä saa muuten edullisesti harmaita, villaisia kypärämyssyjä. Tai ainakin sai, meillä molemmilla ne käytössä.

Tanja K

Kiitos arpapalkinnosta! Postista tuli jo aivan ihanan näköinen ja tosi lämpimän oloinen Huttelihut-hiippalakki. Ulkona oli -29c ja kuulemma lämpimältä tuntui.

Eppusen kaapilla

Mä luulen että toi keskimmäinen ois meillekin sopiva ja olisi hyvä jos ei tarvitsisi laittaa enää kauluria erikseen. Kiitos vinkistä! :)

Eppusen kaapilla

Tää pipo on okoa 48/50 eli varmaan vieläkin pienempi olisi mennyt... Noh, ensi talvena tää on varmaan ihan sopiva. :)

Eppusen kaapilla

Meillä täällä "maalla" on. ;)
Joo, ei mennyt tästähään lumi sisään, mutta kumisia jalkalenksuja kaipaan myös minä, koska tiedän mitä näille käy.. :(

Eppusen kaapilla

Oo, sellainen vasta hieno oliskin. Tän on kasannut isä lapiolla sellaisen auratunlumikasan jatkeeksi. :D

Eppusen kaapilla

Popila löytyisi varmaan tummansininen vaihtoehto, joka olis ehkä eniten mieleen.. :) nyt on monta hyvää vaihtoehtoa tullut. :)

Eppusen kaapilla

Me on laitettu sellaiset villaiset ohuemmat Popin hanskat tuonne rukkasien sisään, ainakin meillä se on toiminut. :)

Eppusen kaapilla

Onkohan siellä niitä enää jäljellä? Pitääpä katsastaa seuraavan kerran kauppareissun yhteydessä. :)

Eppusen kaapilla

Ihana kuulla, että palkinto tuli perille, ja tarpeeseen! :)

Meillä on kans mummolassa pohjoisessa kokeiltu noita asteita ja huh, ei sitä enää tiedä mitä oisi päälle laittaa kun paleltaa niin, hrrr. :)

Ullis

Loistava haalarivalinta! Mun tyttärellä on toi sama cerisenä ja sekä äiti että tytär tykkäävät :-) Hieman on tosiaan jäykkä, mutta toivotaan että käytössä vähän pehmenee.