Mini Rodini Pico jacket

Kävimme keskiviikkona Punavuoren Peikossa katsastamassa uuden Mini Rodinin kevätmalliston. Ajatuksenani oli ostaa uudet kevättakit sieltä ja katsastaa samalla kaikki juuri ilmestyneet uutuudet. Shoppailukaverikin oli hyvällä tullella, joten reissu sujui mukavasti. Mini Rodinin uutuuksia ja paloja tulevista jutuista näkyy mm. täällä Mini Rodinin lookbookissa

Takkien lisäksi tuli ostettua muutama muukin juttu, mutta niistä myöhemmin lisää. Nuo Mini Rodinin Picot ovat oikeastaan jo muodostuneet klassikoiksi, ja meilläkin niitä on ollut jo monena vuonna. Koot ovat kuitenkin vaihdelleet eri sesongeissa, joten ne mietityttävät aina. Pico-takkien koot ovat puhututtaneet paljon myös eri forumeilla, joten tässä nyt muutama sovituskuva meidän takeista. Molemmat lapset ovat vähän tuplakokojen välissä, joten en ollut ihan varma, mihin suuntaan takkien kanssa pitäisi kallistua. Itse en ole noiden tuplakokojen suuri fani, koska varsinkin kangastuotteissa istuvuus on huomattavasti tärkeämpää kuin trikoossa. 

Eppu on nyt 4,5 vuotta ja noin 106cm pitkä (ei tosin olla ihan hetkeen mitattu). Toivoin, että takin voisi ottaa heti alkukeväästä käyttöön ja että se mahtuisi myös syksyllä. Olin suunnitellut ottavani koon 116/122, mutta kun näin sen livenä kaupassa, muutin mieleni ja otin kokoa pienemmän. Nämä tämän kevään Picot ovat nimittäin aavistuksen reilumpia kuin viime vuotiset. Tässä siis poika 104/110cm takissa, ja se on juuri sopiva. Tietysti jos tulee iso kasvupyrähdys, tämä ei välttämättä menee enää ensi syksynä. Pojan kasvu on nimittäin tähän asti noudattanut miehen kasvukäyriä, joka on 5-vuotiaana ollut 113cm, joten saa nähdä miten nyt käy. Tänä keväänä takki on kuitenkin sopiva. Noista Mini Rodinin uusista lippiksistä pitää vielä mainita, että ne ovat aika pientä kokoa. Epun krokolippis on kokoa 52/52 ja se on ihan sopiva 51,5cm päähän. Toki lakissa on takana vähän säätövaraa, mutta noin yleisesti tuo on aika pientä kokoa. 

 

Isla on nyt 1v 3kk ja pituutta noin 80cm. Hänellä on jo toinen takki kevääksi, joten halusin ostaa tämän tytön takin vähän reiluna, jotta se mahtuisi koko kesän ja myös syksyllä. Punavuoren Peikossa minulle suositeltiin tuota kokoa 92/98, joka tuntuu nyt kyllä hurjalta, mutta on myös Mini Rodinin mittataulukon mukaan sopiva reilu 1,5-vuotiaasta lähtien. Tällä hetkellä takki on vielä ihan liian reilu, mutta sitten se on varmasti sopiva kun tuo meidän vanha 80/86cm takki jää pieneksi. Muutenkin tuo koko 92/98 menee aika pitkään.

Tämä roosa takin väri on myös puhututtanut paljon. Takkihan ei ole mikään perinteinen vaaleanpunainen, vaan enemmänkin persikan sävyyn taittuva. Itse kyllä tykkään tästä persikkaisesta sävystä tosi paljon. Ehkä perinteinen vaalea pinkki voisi olla tässä takissa jopa tylsä? Ja vinkkinä, tuo Bobo Chosesin tämän kevään roosa huivi sopii väriltään täydellisesti tuon Mini Rodinin Pico-takin kanssa, jos joku on sattunut ostamaan nuo. :) Mini Rodineita ja näitä takkeja löytyy hyvin vielä mm. täältä. :)

 

Kommentit (10)

Vierailija

Olipa kiva nähdä näistä sovituskuvia. Mä ajattelin kans pienemmälle tuota 92/98 ja eihän tuo onneksi kovin valtavalle näytä. Meillä pienempi on paljon isompi nyt, kuin isoveli oli samassa iässä.

Isommalle ajattelin myös mittojen perusteella tuota 116/122. Hän on nyt noin 110cm. Syyskuussa ollut reilut 107cm, niin vaikken kyllä itse saanut mitattua kuin muutaman millin tuon päälle, niin jaksan luottaa että monessa kuukaudessa on kasvua tullut enemmän :D Meillä kuitenkin Po.pilta on jo 122 takki ja se on hyvin samoissa mitoissa tämän isomman Picon kanssa.

Hyvin näkyy Pico istuvan hoikankin päälle, kivakiva :)

 

-Titti / Tittin elämää

Vierailija

Meillä pienemmällä (2v) on viime keväänä ostettu sininen 92/98 pico ja se mahtuu edelleen hyvin. Vähän tekisi mieli ostaa se musta seuraavaa kokoa jemmaan, mutta eiköhän tuosta tule jatkossakin kivoja värejä.

Vierailija

Mua kyllä vähän ahistaa otinko liian pienen meille, ärsyttää jos jääkin kesken kauden pieneksi kun molemmille tytöille hankin samistelutakit. Meidän oma takkimme odottaakin jo "lähi" postissa jonne meiltä on 13km matkaa, odottelen seuraavaa käyntiä siellä suunnalla niin saan takin haettua, vähän kyllä jännittääkin jos onkin liian sopiva.. Onneksi tuota 92/98 kokoa näyttää vielä ainankin babyshopista saavan niin pitää äkkiä tilata sitten isompi jos tuo 80/86 onkin liian sopiva. :)

-Meeri / Murulit

Vierailija

Mä tilasin tytölle tuon roosan takin, mutta pojille en uskaltanut kokopähkäilyjenkään jälkeen. Kiitos siis näistä kuvista. Ehkä mä nyt uskallan sittenkin pojillekin takit pistää tilaukseen niin pääsee lapset samistelemaan oikein koko porukalla.

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Titti: Joo, mäkin ajattein tätä vähän myöhempään niin eiköhän tuo kasva. :) Ja varmaan teille jo se 116/122 isommalle on parempi, koska ää meijän on nyt 107cm juuri hyvä. :) Ei jää sitten heti pieneksikään. 

Vierailija 2: Joo, tuo koko menee tosi pitkään, se onkin hyvä. :) Ja mäkin luulen, että jatkossa tulee myös kivoja värejä niin en hirveästi jemmaile. :) Tuota mustaa olen kyllä odottanut pitkään! :)

Meeri: Ei kun tää meidän on iso, luulen, että se teidän 80/86 on juuri hyvä keväällä. :) Joo, eiköhän näitä vielä saa, jos nyt käy niin, että se jää pieneksi ja haluatte vielä saman isomman. :) 

Nanna: Eipä kestä! :) Ja noi mustat on kyllä ihania, tätä meille on odotettu pitkään. :) 

Vierailija

Meille ei tänä vuonna tule picoa. Edellinen oli 128/134 ja olinafti jo lapsen ollessa 130 cm. Nyt muutaman sentin yli, mutten voi kuvitellakaan sitä seuraavaa kokoa!

Missään ei ole näkynyt niitä etukäteen mainostettuja delfiinipaitoja?

Vierailija
Eppusen kaapilla

Vierailija 6: Joo, onko se seuraava koko jo 140cm (?) voi olla reilu. 
Ne delfiinit tulee varmaan vasta siinä seuraavassa dropissa. Harmi juttu, että eivät tulleet vielä. 

Seuraava koko on tosiaan 140/146!

Kiitos tiedosta, ettei delfiinit siis menneet heti kättelyssä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram