Huomenta! Tässä aamun pikapikavinkki: Mini Rodinia löytyy nyt myös Stockmannin verkkokaupasta.

Koko mallistoa siellä ei ole, mutta joitain staileja löytyy mm. super suositut pantterishortsit ja swetarihousut. Jos joltain on jäänyt nämä saamatta niin tuolta vielä löytyy. Myös Helsingin keskustasta löytyy vähän Mini Rodinia. Hankin meille tuon pantterineuleen, housut sekä swetaripaidan ja ne ovat kyllä tosi kivat. Joo-o, ihastuin vähän noihin panttereihin. ;)

NK:lla on tuo Mini Rodinin osasto ollut jo pitkään, joten jo oli aikakin saada se myös Suomeen tavarataloon. Shopiti shop! Mini Rodineja pääsee shopailemaan Stokkalle suoraan TÄSTÄBinary Dataimptypeinvg19847366a2166849Binary Dataimptypeinvg19847366a2166849.

PS. Kurkataa myös edellinen postaus, Reiman lasten suunnittelukilpailusta sekä arvonnan voittajista, jotka ovat vielä kateissa... :) 

(mainoslinkki)

Kommentit (5)

Anonymous

on nuokyllä aikas päheitä:) jokos se reiman lahjakortin voittaja oli tiedossa?

Eppusen kaapilla

Hei, voittajat ovat tuossa alemmassa postauksessa, mutta kumpaankaan en ole vielä saanut yhteyttä. Toiselle on laitettu meiliä asiasta, mutta jos joku tuntee jompaa kumpaa, vinkatkaa! :)

Paccomatto

Onpa kyllä kiva, että Stockalla on nyt Rodinia! Minusta on kiva ostaa vaatteita myös perinteisesti eli hypistelemällä niitä kaupassa ennen ostopäätöstä ja tällä nettilastenvaatteiden aikakaudella se on jäänyt vähemmälle. Tulee myös enemmän hutiostoksia (myös Rodinista :/). Välillä käyn Punavuoren peikossa ihan vain siksi, että siellä voi hipelöidä noita vaatteita. Mutta kiva, jos nyt Stockallakin. En ole vielä pyörähtänyt.

Ja meillekin tuli panttereita. Ne iski jotenkin eniten tuosta ykköserästä. Kesävaatteita ostan ehkä vähän myöhemmin. :)

Eppusen kaapilla

Helsingissä olisekä baby että kids puolella, mutta aika vähän molemmissa. Jotain kuitenkin. :) Toivottavasti tulee jotain lisää.
Mullekin noi pantterihousut tuli sieltä ostettua kun olivatkin livenä paljon kivemmat kuin kuvissa. :)
Ja kohta vielä tulee se toinen erä... :)

Maria et Co

Mahtavaa että saa myös Stockalta! Minulla on nimittäin sinne lahjakortti ;-) Kiitos vinkistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram