Huomenna aamulla klo 10 julkaistaan Mini Rodinin uusi AW13 mallisto, jota ainakin minä olen odottanut jo jonkin aikaa kieli pitkällä. Tästä mallistosta olisi tarkoitus ostaa pojalle syksyksi sisävaatteita ja ehkä vauvallekin jotain pientä. Ennen uuden malliston lanseerausta Mini Rodini kuitenkin julkaisi jotain hauskaa, joka pitää kyllä jakaa täällä blogissakin. 

Vaatetusteollisuudesta jää valtavat määrät leikkuujätettä, vaikka kaavat koitetaankin yleensä asetella niin, että hukkapaloja tulisi mahdollisimman vähän. Kuoseissa tämä on usein hyvinkin haastavaa, koska laadukkaissa vaatteissa kuosin ja erityisen raitojen kohdistus on aika tärkeä juttu. Mini Rodini lanseerasikin nyt vauvojen peiton, joka on tehty juuri vanhojen kuosien leikkuujätteestä. Peiton toinen puoli on tiikerikuosia ja toinen puoli on tehty erilaisista kirjavista tilkuista. Tämä on myös hyvä tapa käyttää leikkujäte hyväksi ja se on osa kestävää kehitystä, joka on yksi Mini Rodinin arvoista. Lisää tästä vielä TÄÄLLÄ, jos joku haluaa lukea. Tässä olisi hyvä idea käytettäväksi myös muutamalle muulle kuoseistaan tunnetulle lastenvaatemerkille. 

Tämä ensimmäinen Mini Rodinin peitto olikin joku "limited edition" versio ja se oli hetkessä myyty loppuun verkkokaupasta. Tämä varmaan enteilee sitä, että näitä peittoja on tulossa jatkossakin lisää. Onneksi ehdin itse tilata tämän peiton, koska se on kaikessa kirjavuudessaan aika hauska. Toisaalta, kun peitto on tehty leikkuujätteestä, voisi se jotenkin näkyä myös hinnassa. Tässä vielä muutama kuva peitosta alla.

Eilen ehdin kauppareissun yhteydessä käväistä myös Lindexillä, jonne ilmestyivät jokin aika sitten ihanat uudet Littlephantin vaatteet. Ostin jo aiemmin tuosta mallistosta yhdet leggarit pojalle, mutta eilen mukaan tarttui vielä yhdet hauskat poikien swetarihousut. Littlephantin on suunnitellut Camilla Lundsten ja minusta on aika mukavaa, että nyt näitä iloisia lastenvaatteita löytyy kohtuuhintaan myös Lindexiltä. Toivottavasti tämä Lindexin ja Littlephantin yhteistyö jatkuu vielä myöhemminkin. 

Kommentit (6)

Vierailija

Hieno idea! Voin kuvitella kuinka tuollainen peitto olisi meillä hitti, kun lapset muutenkin rakastavat erilaisia peittojaan vaikkei niissä ole yhtä mahtavia kuvia.

Vierailija

Peittoa odotellaan saapuvaksi täälläkin, äkkiä ne meni, mutta onneksi oltiin asialla. Toivottavasti uudestakin mallistosta tulisi vielä joku peitto!

 

Sini

Vierailija

edelleenkin kamala peitto, mutta idea hyvä, toki saisi näkyä hinnassakin tuo idea ja kierrätys... vähän rahastuksen makua tuossa hommassa... mutta ruma peitto on :D

Vierailija

En tavallisesti kommentoi juurikaan blogeissa, mutta nyt on pakko avautua ylempänä olevasta töksäyttelijästä. Jos ei ole kuin negatiivista sanottavaa, niin kannattaisi jättää sanomatta! Tai jos on pakko oma mielipide tuoda julki, empaattinen ihminen muotoilisi asian hieman vähemmän särmikkäästi, kuin "kamala peitto" tai "ruma peitto", varsinkin kun toinen/toiset sattuu peitosta pitämään. Ei kai tuollaista mennä päin naamaa laukomaan esim. kaupungilla, jos lapsella sattuu rattaissa olemaan "ruma peitto"?

 

Omasta mielestäni peitto on ihanan värikäs, vaikka jääkin minulta ostamatta, kun ei sovi sisustuksen väreihin ;).

 

Vierailija

Hyvä idea tuo peitto! Hinta tosin ei varmasti voi olla yhtään tavanomaista halvempi, koska peitossa on tosi monta saumaa ja lisäksi kappaleiden leikkaaminen leikkuujätteestä on paljon, paljon hitaampaa kuin jos ne leikattaisiin suoraan pakalta kuten yleensä. Toisin sanoen tuollaisen peiton valmistuskulut ovat suuret, vaikka materiaali olisikin tavallaan ilmaista.

Vierailija

auts.. emmä sitä pahalla tarkoittanut että "ruma peitto", mä aattelin että tuo smile sen paljasti. vaikka eihän näitä nyt selitellä tarvia. Tiikeristä tykkään, mutta en tilkuista.. oikeastaan mitkään tilkut ei kolahda. Mutta se on mun mielestä Rodinissa just hienoa, että sen kuosit on tälläsiä ruman hienoja. Joka mallistossa on mun makuun vähemmän kauniita kuosia ja enemmän kauniita. vai miten sen nyt voi hienosti sanoa, etten vaan tykkää kaikista esim. Mini Rodinin kuoseista/jutuista. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram