Tänään ilmestyivät uudet Mini Rodinin SS 14 Sneak Peek kuvat. Malliston nimi on Zoologist ja se on selvästi saanut vaikutteita Amazonin viidakosta sekä viidakon eläimistä. Malliston vaatteet on valmistettu materiaaleista, joilla on pienempi ympäristövaikutus ja jotka ovat parempia niin työntekijöille kuin myös vaatteiden loppukäyttäjille. Materiaaleina on käytetty mm. orgaanista puuvillaa ja kierrätettyä polyesteria. 

Joitain näitä Mini Rodinin uuden malliston kuvia on jo jonkin aikaa löytynyt mm. Pinterestistä vaikka Mini Rodini on aina hyvin tarkkaan varjellut tulevan mallistonsa kuvia, ja ainakin tuo norsukuosi näyttäisi tulevan myös persikkaan taittuvana pinkkinä. Myös vihertävä liskoprintti oli noissa aiemmin näkemissäni kuvissa mukana sekä pandan naamalla koristettu swetari. Mielestäni tämä uusi mallisto muistuttaa aika paljon kahta vanhempaa Mini Rodinin mallistoa parin vuoden takaa, jolloin teemana oli myös safari. Myös nuo eläinkuosit kuten seeprakuosi ja tiikerinraitaprintti ovat aika tyypillisiä Mini Rodinille ja niitäkin on jo nähty aiemmin. Mitäs Mini Rodinin ystävät olette mieltä näistä? :) 

Kommentit (3)

Vierailija

En tykkää! Kahdesta viimeisimmästä mallistosta meille on tullu tosi paljon vaatteita, mutta nyt ei ole näkynyt mitään kivaa.. Tuo takki on kaikista hirvein järkytys..

 

-Tessa/Elämäni peili

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram