Joulukuussa taitavat tulla ensimmäiset kevätvaatteet kauppoihin sisään samoihin aikoihin kun syksy- ja talvimallistoja ryhdytään alentamaan. Talvi ei ole vielä edes tullut tänne pääkaupunkiseudulle ja pian pitäisi shoppailla jo kevätvaatteita. Mini Rodinilta ilmestyi tässä vaiheessa talvea (tai syksyä?) jo pieni Pre Spring kokoelma, joka ilmeisesti enteilee tulevaa kevättä.

Tilasin meille muutaman vaatteen tuosta kokoelmasta. Poika sai punaisen tikkitakin ja tyttö pienen kirsikkamekon. Pojan takkia olemme pitäneet muutaman kerran, mutta se pääsee kunnon käyttöön vasta keväällä. Vauvan pientä kirsikkamekkoa onkin sitten pidetty jo ahkerasti. Aika aikaisin näitä tulevan kevään vaatteita alkaa tipahdella, vai mitä? Tai ainakin meillä on vielä joululahjaostoksetkin osaksi tekemättä. :)

Vaatteet ostettu:

Pojan takki Mini Rodini www.minirodini.com // farkut: Zara // neule:COS

Tytön mekko: Mini Rodini // sukkahousut: Lindex

Kommentit (4)

Vierailija

Ihania! Siis nuo lapset, mutta on nuo vaatteetkin. ;) Onko tuo takki ohuempi kuin se syksyn Pico?

Heh, mulla on KOKONAAN joululahjaostokset tekemättä eikä talvikaan ole edes kunnolla alkanut (siis meillä täällä etelä-Suomessa) niin kyllä tosi aikaisin tuli ekat kevätvaatteet myyntiin. Sopivasti tietysti joululahjoja ajatellen joten aika hyvä veto Rodinilta... ;)

Vierailija

Ensimmäistä kertaa mulle iskee joku Rodinin vaate, tuo kirsikkamekko olis tosi kiva tytöille -> voipi olla että meille kotiutuu ensimmäiset Rodinit. 

Tosi kiva myös tuo pojan takki, meillä tosin poika tulee vasta 3vkoa, joten ehkä sitten myöhemmin. 

Vierailija

Kivoja juttuja! Meille tuli myös kirsikkaa. Takki näyttää hyvältä, onko tuo jo kokoa 104/110 cm?

 

Täytyy sanoa, että pikkasen alkaa jo ärsyttää nämä MR:n "dropit"... ymmärrän kyllä markkinointinäkökulman ja sen, että pitää takoa kun rauta on kuumaa. Mutta se voi helposti kääntyä itseään vastaan, jos sitä käytetään liikaa. Tässä alkaa jo kyllästyminen olemaan lähellä. Kuinkahan monta droppia keväällä saadaan? :)

Vierailija

Suloiset lapsukaiset! Mä en taida enää pysyä vauhdissa mukana! Meiltä puuttuu vielä talvivarusteitakin joululahjoista saati kevätvaatteista puhumattakaan. Tänään tosin vasta ekaa kertaa pääsi edes ne olemassa olevat toppavaatteet kuumakalleilla käyttöön.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat