Pieni Mini Rodiniin liittyvä pikapostaus tähän väliin, joka on pakko jakaa täälläkin, koska ainakin itse olen siitä todella innoissani. Sain meilitse Mini Rodinin pressitiedotteen uudesta kodin mallistosta, jonka Mini Rodini lanseeraa 18 lokakuuta. Nämä samat kuvat löytyvät Mini Rodinin omilta sivuilta, joten sieltäkin voi käydä kurkkimassa näitä. 

Mallisto on 100% orgaaninen ja myrkytön sisustustekstiilikokoelma, jolle on myönnetty GOTS sekä Fair-Trade standardit. Kokoelmassa on orgaanisia vuodevaatteita, kierrätysmateriaaleista valmistettuja puuvillatuotteita sekä huopa, joka on valmistettu värjäämättömästä ja valkaisemattomasta puuvillasta, joka ei myöskään tuhoa sademetsiä. Kaikki tulosteet sekä väriaineet ovat myös ympäristöystävällisiä. Tämä on mielestäni hieno juttu, koska usein hehkutetaan vain tuota orgaanista puuvillaa, mutta unohdetaan kuitenkin värjäyksen kuormitus tuotantoprosessissa. Puuvillan luomumerkki ei takaa valmistuksen, kuten värjäyksen ja viimeistelyjen luonnonmukaisuutta. Nämä uudet tuotteet eivät myöskään sisällä mitään haitallisia kemikaaleja. Tiedotteessa myös kerrotaan, että nämä tekstiilit eivät sisällä mitään huonoja kemiallisia väriaineita, palonestoaineita tai formaldehydia, jotka voivat aiheuttaa astmaa, allergiaa tai muita sairauksia. 

Näitä Mini Rodinin uusia vuodevaatteita tulee kahdessa eri koossa, vauvoille sekä junioreille. Tuo juniorikoko pitäisi sopia myös aikuisille. Toivottavasti nuo koot ovat myös sellasia, että ne toimivat täällä Suomessa. Vuodetekstiilien koossahan on vähän vaihtelua eri maissa. Tämä uusi sisustustekstiilikokoelma tulee myyntiin Mini Rodinin omaan nettikauppaan sekä omiin myymälöihin, mutta ei käsittääkseni ihan joka paikkaan, joten kannattaa varmaan seurailla noita Mini Rodinin omia kotisivuja. Itse odotan kovasti tämän malliston lanseerausta, koska rakastan noita värikkäitä Mini Rodinin kuoseja. Toivottavasti hinnat ovat jotenkin kohtuulliset, että näitä raaskii myös ostaa. :) 

PS. Katsokaa myös päivän toinen postaukseni TÄÄLTÄ. Vielä toinen Zalandon lahjakortin voittaja on "kadoksissa". :)

Kommentit (2)

Vierailija

Nappasitko itse sieltä jotain? :) Meille lähti pussilakanat, huomenna pitäis saapua kotiin asti. Mitenhän tuonne onnistuu palautus jossei miellytäkkään?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram