Onko kukaan muu odottanut näitä? Minä ainakin olen! Uusi Mini Rodinin AW15 malliston ensimmäisen erän lanseeraus tapahtuu tänään klo 11. The jungle book nimisen malliston inspiraationa on ollut Intia ja sen villi luonto. Uudet Mini Rodinit löydät Punavuoren Peikosta. MUR! 

Kommentit (10)

Vierailija

Joo. taidan köyhtyä liikaa! Isommalle pojalle on vakaassa harkinnassa ostaa punainen pico, vaikka ei taidakaan ihan peruspunainen olla. 

-nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1: Tiikerimekko oli munkin suosikki! :)

Titti: Kyllä! Tykkään tästä syksytä enemmän kuin kevään mallistosta. :) 

Nanna: Juu, tuo punainen on sellainen oranssiin taittava. Oli kyllä ihan kiva luonnossa. Jos olisi ihan pienen pieni vauva, ostaisin tuon punaisen haalarin. Se oli super söpö. :)

Vierailija

Oliko Punavuoressa sinistä versiota tuosta sinivalkoisesta mekosta? Millainen mitoitus? Ihanat!

Aurinko

Vierailija

Heippa, 

Olen hankkimassa tiikeri mekkoa meidän pikkuneitlle, joka tulee nyt 1,5v. Minkä kokoinen mekko teidän neitillä on kuvissa päällä? ovatko millaista mitoitusta? mietin että onko 86 cm nopeasti pieni? on muuten tosi nätti toi mekko teidän pikkuneidin päällä :)

 

terv. Johanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Johanna: Isla on nyt 1v 9kk ja otin vielä tuon koon 80/86 tiikeriraitamekosta (tosin hän on kyllä aika pienikokoinen). Tuo mekko on aika lyhyt malliltaan eli vaatii alle jotkut leggarit, mutta hihat on tosi pitkät eli ainakin siinä tuo 92/98 olisi ollut vielä iso meille. Päätin sitten ottaa tuon 80/86 vielä että saadaan heti käyttöön. :)

Vierailija

Mä taidan yhä olla joku poikkeus, kun en oo oikein koskaan innostunut Mini Rodineista :O Joka kerta kuitenkin mielenkiinnolla kurkkaan malliston, josko nyt olis jotain meille ;) Yhdet ruskeat (!) trikoopaidat meiltä jopa löytyykin :) Nyt ihastuin tosi paljon tohon beigeen pandareppuun! Olis niin ihana meille eikä vähempää siksi, että meillä asustaa yksi pandafani ja että beigekin kuuluu mun suosikkiväreihin. Onko tuo reppu ns.kerhoreppukokoluokkaa? Millainen oon kooltaan verrattuna vaikkapa SkipHopin reppuihin tai Mini Kånkeneihin? Yritän perustella itselleni, miksi TARVITTAIS juuri tuo reppu ;)

T. Täti Ruskea

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Täti Ruskea. Haha, no mutta ei kaikkien tarvitsew tykätä kaikista. :) Pandareppu on tosi hyvä. Se on isompi kuin Mini Kånken ja vähän isompi kuin Herschelin juniorkoon reppu (se kerhoreppu) mutta minusta se ei ole ihan koulureppu kuitenkaan. Ja kannattaa napata se, jos jostain löytyy vielä, taitaa ollamonesta paikasta lopussa jo. :-/ Kantohihnat on leveät ja pehmustetut eli minusta paremmat kuin Kånkenissa. Muutenkin tosi hyvän tuntuinen reppu. :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram