Tänään ilmestyy Mini Rodinin AW14 malliston toinen osa. Mukana oli monia kivoja juttuja, varsinkin ulkovaatteissa, mutta itse en ostanut niistä muuta kuin vaaleanpunaisen pingviinikuvoidun lämpöpussin vauvalle talveksi. Noita lämpöpusseja ei ole ollutkaan ennen mallistossa, joten innostuneena odotan, millainen se oikein on käytössä. Lämpöpussihan on ihan kätevä rattaissa jo myöhään syksylläkin. Eppu saa tiikeripaidan ja mopsipaidan ja Isla mopsimekon. Lisäksi ostin molemmille lapsille mustia basic-vaatteita (niiden laatu on ollut tosi hyvä aina) ja voin suositella muillekin niitä. Noiden mustien basicien kanssa on helppo yhdistellä sitten vaikka mitä kuoseja.

Uusi AW14 mallisto tuntuu olevan suurempi kuin ikinä. En tiedä onko se sitten "ammattitauti", mutta olen mielenkiinnolla seurannut Mini Rodinin malliston kehitystä vuosien aikana. Alunperinhän nuo mallistot olivat aika pieniä, ja nyt mallisto on niin suuri, että se julkaistaan monessa eri osassa. Kaikilla, jotka tuon merkin tuntevat tuntuu olevan jonkinlainen mielipide siitä. Osa rakastaa Rodinin vaatteita, toiset vihaavat niitä, jotkut poimivat mallistosta muutaman suosikin, jotkut ovat jo ehtineet kyllästyä koko merkkiin ja jotkut ovat taas keskittyneet keräilemään vanhojen mallistojen vaatteita. Vastaanvanlainen kiertokulu on tainnut ollut muutamalla muullakin lastenvaatemerkillä. Kuulutko sinä johonkin noista ryhmistä? Mini Rodinihan on perustettu jo vuonna 2005, ja merkin luoja on Cassandra Rhodin, ruotsalainen kuvittaja. "Mini Rodini takes children seriously with playfulness, meaning it is important that children too have clothes that match their own personality, mood and creativity."

Tässä muutamia poimintoja uusista jutuista. Löytyykö suosikkeja? Uusia Mini Rodineita on hyvin jäljellä vielä täällä

Kommentit (3)

Vierailija

Minuun ei oikein toppavaatteet iskeneet. Pinjalle on kaikki valmiina ja Islalle haluan enää jonkun tosi söpöstelytakin muuten mennään luultavammin haalarilinjalla vielä näin pienen kanssa.

Lämpöpussit olivat kyllä tosi hyvän näköisiä mutta meille tuli juuri buffaloihin high performance pussi ja muutenkin jos joskus haluan vaihdella kuomun väriä niin perus musta lämpöpussi on kaikkein varmin joka sopii kuomuun kuin kuomuun. Meille tilasin myös Pinjalle mopsimekon ja Islalle mustan basic bodyn, olisin tilannut leggareitakin mutta ne olivat jo loppuneet.

 

Meeri / Murulit blogi

Vierailija

Kerrohan sitten miltä tuo lämpöpussi vaikuttaa! Mä tilasin tytölle kanssa mopsimekon, mutta pojat jäi ainakin vielä ilman.

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Meeri: Sama juttu, meille taitaa riittää tuo Zaran villakangastakki, koska muuten noilla takeilla on niin vähän käyttöä talvella näin pienillä. :) 
Meillä oli rattaissa lämpöpussi viime talvena, mutta se on sen verran pieni, että tuskin enää menee tänä talvena, joten innolla odotan, että saadaan tuo. :) 

Nanna: Joo, mä voisin laitaa kuvia kun se saapuu. Saa nähdä miten tuo mopsimekko istuu neidille, kun sitä ei ollut 68/74 koossa, niin jouduin ottamaan 80/86. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram