Mini Rodinin AW13 malliston toinen osa ilmestyy tänään klo 10:00. Täällä on taas odoteltu muutamia juttuja tästä osasta mallistoa. Tarkoitus olisi ostaa pojalle ainakin pandatakki ja keltainen pantteripaita, vauvalle taas pinkki pantterikuosinen swetaripuku sekä yöpuku, jossa komeilee vuoristomaisema. Mallisto oli eilen jo hetken nähtävillä ruotsalaisessa Oiidesign.se nettikaupassa, mutta virallisesti se tulee myyntiin tänään.

Tässä erässä myyntiin tulevat topat, joissa mukana on ihana pandakuosi ruskealla sekä oranssilla pohjalla, haalarit ja paksut talvitakit. Tänä vuonna mukana on myös mustavalkoinen pandahaalari, jollainen löytyi myös viime kaudella, mutta tällä kertaa vähän uudistettuna. Myös uusi villakankainen lumberjack-takki on aika hieno ja se näkyykin alla olevissa kuvissa kettuswetareiden kanssa. Mini Rodini julkaisee kuulemma vielä kolmannen erän mallistosta vähän myöhemmin, joten vielä jää odoteltava meille Mini Rodiniin ihastuneille.

Kuvat: Oiidesign.se

 

Kommentit (4)

Vierailija

Mähän en oo tunnetusti lämmennyt Mini Rodineille, mutta nyt (meidän 1v10kk-pandafanin myötä) oon alannut innostua noista pandoista ja kyllä pingviinitkin olisin voinut kotiuttaa meidän pienille. Osaatko sanoa, mikä tuon ruskean pandatakin/-haalarin ruskean sävy on? Entä onko neulepipon oranssi oranssi vai enemmänkin esim.okrankeltainen? Lähinnä ajattelin, kävisikö se yhteen POPin okrankeltaisten sammareiden kanssa. Ja onko Mini Rodinilla niin, että kun joku koko loppuu, niin se sit loppuu eikä tilalle tulee enää uusia? Eli valmistavat vain tietyn (pienen) erän. Nyt ainakin näytti olevan jo koko 92/98cm loppu noista takeista. Kokoluokitus onkin sitten taas oma juttunsa. Millaista mitoitusta ovat? Takista varmasti uskaltaisi ottaa parin kuukauden päästä 2v täyttävälle koon 92/98cm, mutta hukkuuko vielä sen koon haalariin? Toisaalta pienempi ei varmasti mene koko talvea. Sori, tuli kysymysvoittoinen kommentti :/

t. Täti Ruskea

 

Vierailija

Kiitos kattavasta vastauksestasi! Siitä on paljon hyötyä tässä pandakärvistelyssäni ;) Hankalampi on meidän pian 4v:n koko. Poika on nyt n.110cm. En voi kuvitellakaan ottavani enää kokoa 104/110cm etenkin jos selkeästi lyhyemmällä pikkuveljellä on siitä edellinen koko. 116/122cm taas kuulostaa hurjasti liian suurelta. Haluaisin kuitenkin, että olisivat samaan aikaan pojille sopivat.  

Vierailija

Minulla ei näy Puky-postauksen kommentit. Näyttää, että on 5 kommenttia, muta mitään ei näy. Näkyykö muilla ? Mielenkiinnosta haluaisin tietää, mitä siellä kommentteja siellä on, kun itsekin vastasin jotain :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram