Tänään vihdoinkin julkaistaan odotettu Mini Rodini AW13 mallisto aamulla kello 10. Kuvia mallistosta onkin näkynyt pitkin kesää siellä täällä jo melkein kyllästymiseen asti. Muutamia juttuja aion tästä mallistosta tilata meillekin, ja erityisesti sisävaatetus kiinnostaa minua. Mini Rodinista onkin tullut reilun vuoden aikana tosi suosittu ja ehkä aiempaa kaupallisempikin, niin että monet, jotka eivät Mini Rodinista ennen välittäneet, ovat kääntäneet kelkkansa ja hurahtaneet tähän merkkiin.

Itse olen aina tilannut meidän Mini Rodinit Ruotsista Oiidesign.se nettikaupasta, koska heillä on jo hyvin pitkään ollut koko valikoima tarjolla ja samalla myynnissä on paljon muitakin kivoja merkkejä, joita olen ostanut. Toki postikulut ovat hiukan kalliimmat kuin Suomesta tilattaessa, mutta minusta on helppoa kun kaikki herkut löytyvät samasta kaupasta ja hoituvat yhdellä tilauksella. Mutta nykyään myös tosi moni suomalainen nettikauppa myy Mini Rodinia ja ainakin Punavuoren Peikossa taitaa olla koko mallisto myynnissä tai ainakin suurin osa siitä. Muita Mini Rodinia myyviä suomalaisia nettikauppoja on mm. Niilo IlopikkuOtus, Lilla company, Jeriika, Lastenpuoti Kupla, Kuopus ja KaksiKuningasta.

Nyt ilmestyvä mallisto julkaistaan kahdessa osassa ja toinen osa, johon kuuluvat mm.toppavaatteet ja basic-tuotteet, ilmestyy vasta myöhemmin. Jokaisessa mallistossa on oma teema ja AW13 malliston teema onkin Aspen Chamonix C'mon Let's Go Ski. Mini Rodinia suunnittelee Cassandra Rhodin ja merkin tärkeitä arvoja ovat kestävä laatu sekä ympäristökestävyys. Lähes koko mallistolla on GOTS sertifikaatti (The Global Organic Textile Standard), eli Mini Rodini tuottaa eettisesti kestäviä vaatteita luomupuuvillasta. GOTS standardi takaa sen, että 95% materiaalista on luomupuuvillaa. Nykyään nimittäin myydään paljon vaatteita "organic" -merkkien alla, mutta voi olla, että materiaaleista vain hyvin pieni osa on oikeasti luomupuuvillaa.

Tässä vielä alla muutamia herkkuja syksyn uudesta mallistosta. Rodinin persoonalliset ja ehkä vähän erikoiset kuosit ihastuttavat taas kerran, puhumattakaan tosi hienoista mainoskuvista, jotka poikkeavat monien muiden mallistojen vastaavista. 

Mitä mieltä olette Mini Rodinista? Entä tästä uudesta mallistosta? :)

Kommentit (7)

Vierailija

Pingviineistä tykkäsin, muuten en oikein innostunut. Pingviinisadevaatteet ovat kivoja, mutta se puoli meillä on kunnossa. Niissä jotkut koot näyttivät jo loppuneen ?!? (klo 10...). Panttereita ostin vielä alesta, ja se teema näyttää jatkuvan. Camosta en oikein välitä lapsilla. Ja Mini Rodinin laatu ei aina oikein vastaa hintaa. Mutta ainahan näissä käy niin, että kun niitä tarpeeksi katselee niin sitten lämpenee ja sitten koot ovatkin jo loppu. :) Odotin kuitenkin enemmän, olen ostanut pojille paljon MR:n vaatteita, mutta ehkä enemmän kesämallistoista. -Hanna

Vierailija

Postasinkin juuri samasta aiheesta :) minuun kolahti kovastikin tämä mallisto ja ensimmäisen kerran tilasin jotain ihan samoin tein isommin miettimättä. Minä olen tykännyt laadusta kovasti, vaatteet ovat yhtiä housuja lukuunottamatta pysyneet loistokunnossa. Pingviinit ovat tämänhetkinen suosikkini, mutta innolla odotan loppuja. Olin tosin ymmärtäväni että tulossa on vielä kaksi erää, toinen elokuun lopussa ja toinen syyskuussa.

Vierailija

Olen varmaan junttipuusilmä, mutta mun mielestä nämä on vaan jotenkin ihan kamalia. Jotkut kuosit ovat olleet ihan kivoja kuten vaikka multicolorpanda, mutta suurin osa ei iske yhtään. 

-Marika-

Vierailija

Olen varmaan junttipuusilmä, mutta mun mielestä nämä on vaan jotenkin ihan kamalia. Jotkut kuosit ovat olleet ihan kivoja kuten vaikka multicolorpanda, mutta suurin osa ei iske yhtään. 

-Marika-

Vierailija

Joudun komppaamaan -Marikaa-. Erityisesti tuo pingviinipaita ja nuo ylimmän oikeanpuoleisen kuvan vaatteet on kauheita. Mitä kuvioita tuossa ylimmässä collegesetissä on ? Tuota kauheampaa en muista nähneeni. Ruskea pandatoppatakki on nätti.

Vierailija

Ei kolahda. Luokittelisin nämä samaan kastiin popin,metsolan ja me&i:n kanssa. En kehtaisi ikinä pukea lapsilleni tuollaisia. Eikös siinä oikein hehkuteta että "huomatkaa, olen ostanut kalliin vaatteen lapselleni"? Ja kun nuo kuosit ovat rumia.

Vierailija

kolahtaa pingut, rusetit, toppavaatteet nyt ainakin. Ihan en allekirjoita tuota mielipidettä (huomatkaa, olen ostanut kalliin vaatteen...) kun mä en mitään vaatetta osta muiden takia, ihan itseni/perheeni takia, mikä miellyttää mun silmiä tai lapsi tykkää.. tosin ei täällä ees tajuta ihastella merkkejä, josko monikaan on kuullut noista kaikista! Että menis ihan hukkaan, jos tuolla perusteella ostais, täällä maalla ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram