MUOKS! ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT.

:)

Verestelläänkö vähän lapsuuden muistoja? Oliko kellään muulla laukussaan 80-luvulla tekoturkis ketunhäntää? Minulla oli. Äitini toi sen minulle tuliaiseksi jostain työmatkalta. Se oli tosi hieno ja roikkui punaisessa avaimenperässään. Laitoin se aina laukkuuni roikkumaan, niin kuin muutkin tytöt. Kunnes koiramme huomasi sen, rakastui siihen ja repi koko hännän kappaleiksi. Ehkä koiran mielestä talouteen ei mahtunut kuin yksi häntä. Sen pituinen se.

Nyt kuitenkin huomasin uudessa MINI RODINIn mallistossa hienoja kasari ketunhäntiä, ja halusin tilata myös Eppuselle sellaisen. Okei, no saattaa äitikin ehkä vähän lainata sitä joskus, ja laittaa sen laukkuun roikkumaan (taas).  Tilasin ketunhännän yhdessä tiikereiden kanssa QNUTTU nettikaupasta, ja yllätykseksi sain lähetyksen mukana myös toisen ketunhännän, jonka saan arpoja teidän lukijoiden kesken. Nyt kysynkin olisi joku teistä lukijoista ketunhäntää vailla? Siis feikkisellaista tietysti. ;)

Ja tässä nyt sitten se alkuviikosta lupaamani arvonta:

Jos haluat osallistua arvontaan, kommentoi tähän postauksen alle. Arvonnassa on samat vanhat säännöt, eli kommentoimalla tähän saa yhden arvan (anonyymit muistakaa nimimerkki), ja jos olet lukijapaneelin jäsen, saat myös toisen arvan. Muistakaa myös mainita kuinka monella arvalla olette mukana! :)

Niin, ja voittajalle lupaan laittaa mukaan myös pussillisen MINI RODININ hienoja tatskoja, jotka muuten olivat ainakin Mini Rodinin omasta verkkokaupasta jo loppuneet "sold out" :)

Arvontaan voi osallistua 19.8 klo 23:59 asti.

Eli arvonnan palkinto on MINI RODININ hieno faux fur tail sekä pussillinen leikki tatuointeja. :) 

PS. Ja kiitos Qnuttuun hienosta hännästä. Käykää kurkkaamassa nettisivut TÄÄLLÄ. Siellä on myös ihania Aarrekidin uusia Puutarha juttuja myynnissä (TÄÄLLÄ), joita minä ainakin aion tilata. :) 

Kommentit (70)

helinakeiju

Ai tuleeko nuoruus mieleen. Mulla oli myös vastaava ja se näkyi mm luokkakuvassa. Meidän " jengi " laittoi nämä tupsut hihoihin kiinni, kameraan päin. Ja mun kaverin nimi oli pörrö ( tai pörre ) ja oli äärestä sulonen.
Pakko oli postauksen jälkeen hakee luokkakuvakansio ja ihailla otosta.

Mukana kahdella arvalla.

Ps tuliko hymy ja nauru suuhun ? Kyllä !

Nannas

Mukana kahdella arvalla. Hämärästi muistelen, että minulla oli myös hetken joku hännän pätkä lapsena.

Marianne

Kahdella arvalla mukana! Aarrekidin myymälä on tuossa meidän vieressä, pitääkin mennä livenä hypistelemään uutuuksia, vasta olen ikkunasta ihaillut.

Lara

Noi tatuoinnit on meijän pojalla niin kuumaa kamaa et pakko osallistua... ja häntäkin olis kiva :D mukana kahdella arvalla! :)

emmi

Mulla oli pienenä sellainen pipo, jossa oli tuollainen häntä. ;) Kahdella arvalla mukana. :)

Ripu

Yes, nyt saa äiti kauppakassiin mahtavan hännän! Noeikun lapselle, lapselle minä tarkoitin. Aika hauska! Nämä Mini Rodinin faux fur takit ovat myös ihan mielettömiä! Mukana 2 arvalla.

L-E

Mukana kahdella arvalla ketunhäntä kainalossa! Ei kun siis hetkonen meillä ei olekaan vielä häntää mutta ehkä kohta?

Annukka

Meillä oli veljen kanssa tällaiset tupsut talvikypärälakkien koristeina. Omille lapsille tämä ei ehkä päätyisi ensimmäisenä pipoon. :)

Yhdellä arvalla mukana!

Nanna

Pakkohan se on onnea kokeilla :) Munkin oman hännän elo päättyi koiran tuhoon, mutta sitä ennen se ehti olla mukana lähes kaikkialla.

titti

Kahdella arvalla mukana :) Vitsit mulla oli tenavana sellanen joku harmahtava häntä just ja se oli aina neulalla pipossa kiinni :D
En edes muistanut ennen kuin postasit tän :) Mihinkähän se häntä on joutunut...

Lauren

Kahdella arvalla mukana arvonnassa! Minulla ei ketunhäntää koskaan ollut, mutta miehelläni oli :D Tatskat olis kans kiva voittaa aloittavalle eskarilaiselle!

MieVaan

Ollaan mukana kahdella arvalla, lapselle olis ketunhäntä kiva leikkiin ja tatuoinnitkin.

Kirsi

Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa häntää. Meillä se tulisi hattuun kiinni, niinkuin itselläkin silloin joskus :D

Anonymous

Yhdellä arvalla mukana. Mullakin oli tollanen häntä sillon aikonaan, välillä se oli repussa tai lakissa kiinni :) - Saila

Anonymous

Yhdellä arvalla mukana! Muistaakseni minullakin oli tuollainen häntä laukussa roikkumassa vai olikohan se kaverin laukussa...?

-SannaR-

Mandariini

Muistan ketunhännät ja tassut nuoruudestani, silloin tuli ostettua paljon purukumeja joissa mukana on tatuointi tai Aku ankan sarjakuva. Kahdella arvalla ollaan mukana kivassa arvonnassa.

Anonymous

Yhdellä arvalla mukana, jos.nyt onnistaisi, kun lapsens mulla ei tuollaista ollut.

MillaMakia

Anonymous

mukana :) yhdellä arvalla, Häntiä on ollut mullakin nuoruudessa :D nyt saa poikakin, ehkä, hännän :D

Heltsu1984

Janina

Mukana kahdella arvalla tavoittelemassa ketunhäntää! Olisi Oliverilla kirjaimellisesti ketunhäntä kainalossa! ;))

Anonymous

Voih, mitä häntä-muisteloita tulikaan mieleen:) Omani oli aikanaan ainakin pipossa kiinni.
Yhdellä mukana!
-Suvi T.

Anonymous

Minulla oli lapsena pinkki *ketunhäntä*lakissani talvella ja kaikki olisivat halunneet sen itselleen :D Ehdottomasti mukana ihanassa arvonnassa:) toivoisin jakavani pojan kanssa lapsuudenmuistoni,tosin nykyajan väreissä ;)

hanma@wippies.com(varalta jos voitan) :D

<3 KOLMEN MAMMA

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram