Tässä vielä muutamia meidän Mini & Maximus vaatteita, joita tilasin Alex & Alexasta.

Nämäkin vaatteet tilasin ihan päiväkotikäyttöön, koska sinne on kiva pukea trikoota ja swetaria. Tuo Alex & Alexan -50% kamppis oli kyllä ihan mahtava, ja tykkään näistä vaatteista, mutta en kyllä ostaisi näitä niiden ovh hinnalla. Tai ehkä nuo legginsit ja hupparin voisin ostaakin, mutta jotkut trikoot olivat hieman ohuita ja viimeistelemättömiä ollakseen oikeasti 50% kalliimpia. Tuo swetaripaita, joka pojalla on alla olevissa kuvissa, on mielestäni juuri tuon maksamani hinnan arvoinen, mutta en ehkä olisi ostanut sitä yli 50 euron hintaan. Muuten tosi kivojahan nämä ovat, ja hauskaa kun voimme taas kokeilla jotain uutta merkkiä käytössä.

Parasta minusta näissä Mini & Maximus vaatteissa ovat graafiset printit sekä muutenkin yksinkertainen, mutta vähän erilainen ulkonäkö. Mitoituksesta vielä sen verran, että tilasin 91cm pitkälle 2-vuotiaalle koon 3 ja se on ihan sopiva. Muita tämän merkin vaatteita voi ihastella esimerkiksi heidän omilla kotisivuillaan TÄÄLLÄ. :)

Onko teilä kokemusta Mini & Maximus vaatteista? Olisi kiva kuulla niitä. :)

PS. Vielä ehtii osallistumaan Ticketin tähtipipojen arvontaan! :) 

Kommentit (15)

Oliviah

Meille tuli nuo samat housut samasta paikasta. Otin nuo ostokoriin lisäksi, että sain tilauksen postikuluitta, mutta nuo olivatkin tosi kivat. Mitoitus oli tosiaan yllättävän pientä ainakin näissä housuissa. Meillä tuo 3 koko ei pituudelta riitä kovin kauaa, Urho on varmaan 2-3 senttiä Eppusta pidempi.

Eppusen kaapilla

Eivät nämä ole meilläkään mitkään megapitkät ts. kun pojalla on aika pitkät jalat, mutta kyllä ne nyt riittävät vielä hyvin. Jos on pari sentiiä pituutta lisää niin ei varmaan riitä pitkään tuo pituus. Toisaalta ei noissa leggareissa ole niin tarkkaa. :) Tilasin myös seuraavassa koossa nämä samat, ja niissä oli taas liian iso vyötärö. :)

Maria

Nuo AlexandAlexan tarjoukset on aivan loistavia! Ei normihinnalla raaski ostaa itselleen tuntematonta merkkiä, jos ei olekaan laadukas. Näitä en meille tilannut, ei ole meidän juttu, mutta ihanat Eppusen päällä!

Lilla company

Meille tuli kanssa tuolta A&A:sta ekat MiMat ja oltiin aivan umpirakastuneita niihin (tai poika on edelleen), mutta housujen pesu kylmässä vedessä aiheutti sellaisen värienirtoamisen, ettei ole tosikaan :/ Laatu kyllä muuten vaikuttaa hyvältä, mutta normaalit hinnat ovat huimasti liian kovat :)

- Jenni

Anonymous

Heidän nettisivuiltaa ei löydy koko Mini & Maximus merkkiä... mistäs tuon löytäisi siis?

zirk

Nuo ovat niin kertakaikkisen upeita, että huokailen ihastuksesta. Olisi ihan just täydellisiä pojilleni! Sääli, ettei hinta ja laatu kohtaa. :/

Eppusen kaapilla

Totta! Ja ei todellakaan tulisi ostettua. Mutta onneksi tuolla on myös tosi hyvä palautus systemi, tulee aina otettua rohkeasti kaikkea kokeiluun, ja yleensä ne sitten jäävätkin. :)

Eppusen kaapilla

Ne on kyllä tosi hivat, ja varsinkin se kirkas oranssi huppari. :)
Mutta ovh hinnat on kyllä liian kovat laatuun nähden, mikäköhän niihin vaikuttaa?

Eppusen kaapilla

Hei! Siellä oli sellainen neljän päivän Be our buyer kampanja, jonka mukaan he tutkivat, mitkä merkit vetävät, ja ostavat suosituimpia sitten sisään. Eli vielä tuota ei ole myynnissä, mutta uskon vahvasti että kohta sitä tulee Alex & Alexaan, koska nuo M&M vaatteet loppuivat hetkessä siitä kampanjasta. :)

Eppusen kaapilla

Nämä sopisivat teillekin tosi hyvin! :)
Joku muu voi tietysti olla tästä hyvinkin eri mieltä, mutta mun mielestä toi yli 50? ton laatuisista yläosista olisi vähän yläkanttiin. :)

Eppusen kaapilla

Juuri näin mäkin ajattelem yksinkertaista ja vähän erilaista. Ehkä vähän huumoriakin noissa on. :)

kottarainen

Eikä! Mä olen suunnitellut jo pitkään _itselleni_ tuollaisia leggareita, joissa olisi ruksit polvissa. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram