Täältä pääkaupunkiseudulta on kohta kaikki lumet sulaneet ja maa on märkä sekä kurainen, joten päätimme vetäistä viikonloppuna lapsille välikausivaatteet päälle. Valitettavasti tilaamani aurinko pysyi poissa muutamaa pilkahdusta lukuun ottamatta ja ainakin Helsingissä oli välillä aika kylmä tuuli. Laitoimme lapsille vaatteiden alle vielä paksut fleecet, joten tällaisella yhdistelmällä tarkeni kuitenkin jo. 

Tanskalainen Mini A Ture lähetti lapsille välikausivaatteet testiin, joista nyt sitten kerronkin tässä. Epulla on kuvissa Mini A Turen Vithar anorakki sekä Walentin henkselihousut. Takki on raikas vaaleansininen "winter sky" ja housut sinertävän harmaan "flint stone" väriset. Islalla taas on Wilda takki värissa "Violet ice" ja samanväriset henkselihousut kaverina.

Molemmat lasten takit ovat minusta sellaisia, jotka menevät hyvin myös kauppatakkeina, kun alaosaksi vaihtaa jotain muuta noiden välikausihousujen tilalle. Takkien vedenpitävyys on 3000mm ja ne ovat tuulenpitäviä sekä hengittäviä. Erityisesti tuo Islan Wilda takki on sen mallinen, että sit voi käyttää vaikka hameen kanssa. Takin pituus on normaalia välikausitakkia pidempi ja se on vähän a-mallinen. 

Kokopolitiikasta sen verran, että Mini A Turen koot ovat todella kokolappua vastaavia. Eppu on nyt jotain 106-110cm väliltä ja sekä housuissa että takissa koko on 110cm/ 5y. Minusta molemmat ovat juuri oikean kokoisia, ja vaikka pojalla on aika pitkät jalat, housujen pituus riittää varmasti koko kevään. Isla käyttää nyt kokoa 86cm. Hänen vaatteensa tässä ovat 92cm, ja ne ovat vielä vähän reilut. Erityisesti noissa housuissa riittää pituutta ja luulen, että tuo takki saavuttaa oikean koon aiemmin kuin nuo housut, koska tuon takin malli on muutenkin aika pitkä. Eli jos joku on nyt kevääksi hankkimassa näitä niin ei kannata ottaa kovin paljon isompaa kuin lapsen pituus. 

Mini A Turen välikausivaatteet ovat minusta todella laadukkaan oloisia. Näissä on minusta myös vähän sama juttu kuin noissa Pomp De Luxin vaatteissa (joista postasin viime viikolla) eli nämä MATin vaaleat ja murretut värit sopivat hyvin myös suomalaislapsille. Nyt sitten vaan tervetuloa kevät, toivottavasti saavut pikaisesti! :) Mini A Turen uutta kevättä sekä hyviä ale-eriä löytyy Ratkiriemusta eli TÄÄLTÄ

* Kuvan väikausivaatteet saatu blogin kautta.

Kommentit (6)

Vierailija

Ihania mutta ihanat myös nuo Islan kengät. Saako urkkia mistä ovat? Ovatko jo välikausimallia?

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija: Islan kengät ostin jo syksyllä Zarasta, mutta mun mielestä siellä oli taas tollasia, ellei peräti samoja (?) Noi on vk-lenkkarit (tosi kevyet) mutta sisällä on pile karvavuori niin on vähän lämpimämmät. :) Hinta oli muistaakseni jotain 25 euron paikkeilla. 

Vierailija

Täällä puroja jo tehty pihan täydeltä eli välikausivaatteiden aika on tosiaan tullut. Onneksi löytyi pienimmälle haalari jemmasta kun enhän ole taaskaan valmis. 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram