MINI A TURE HAALARI

Viime viikonloppuna Haltialan kotieläintilalla järjestettiin lasten joulutapahtuma. Siellä oli joulumyyjäiset heinäladossa, joulupukki ja lampolassa esitettiin jouluevankeliumi. Ihmisiä oli paljon paikan päällä ja lapset olivat innoissaan kaikesta. Löytyipä Haltialasta myös söpö tallikissa. Viikonloppuna oli jopa vähän lunta maassa, ainakin joissain paikoissa. ;) 
Talvivaatteita ei olla tänä talvena (vai pitäisikö sanoa syksynä) hirveästi päästy käyttämään, mutta eiköhän se talvi nyt tule sieltä. Lapsilla on kuvissa Mini A Turen talvivaatteet, Islalla * Wanni talvihaalari ja Epulla * Wally talvitakki. Olen aivan ihastunut tuohon Mini A Tureen ja Islalla on ollutkin saman merkin välikausivaatteet sekä viime keväänä että tänä syksynä (täällä). Ne ovat ihanan tyttömäisiä ja kauniita yksityiskohtia on paljon. Oma suosikkini on Mini A Turen lasten välikausitakki, jossa on hiippahuppu ja aion sellaisen ostaa kyllä kevääksikin. Islalla oli myös viime talvena MAT:n vauvojen talvihaalari, ja se oli kyllä aivan ihana pikkuvauvalla (näkyy täällä suosikkeja vauvan vaatekaapista -postauksessa). Mini A Turea myyvät mm. Ratkiriemu, Lasten taikamaa, Bella Bambina sekä Ella ja Ebba

Nuo lasten myssyt ostin tässä syksyllä ja pitääpä mainita nekin, koska meiltä on nyt monta kertaa kysytty ulkona, että mitkä ne ovat ja mistä niitä saa. Olen tykännyt noista tupsulakeista, koska ne ovat lämpimät (fleecevuori) ja suojaavat hyvin myös korvia ja niskaa). Tupsulakki on siis Fredriksonin Tupsuliini ja niitä myyvät mm. Ratkiriemu (täällä kokoja vielä hyvin jäljellä) sekä Lasten taikamaa, tosin näin kyllä noita myös meidän lähi Prismassa. 

* Mini A Ture talvihaalari, talvitakki sekä hanskat saatu blogin kautta.

PS. Peliarvonnan voittajat on nyt arvottu ja random.org arpoi seuraavat numerot/nimimerkit:
* Pia jotaintekemista(at)gmail.com
Ulla
luomansuu(at)gmail.com ja
Marikahen maryska(at)suomi24.fi

Onnea voittajat! Laittaisitteko meiliä eppuscloset(at)gmail.com niin saatte vapaavalintaiset pelinne. :)

Kommentit (8)

Vierailija

Mekin oltiin tuolla! Oli todella hauska tapahtuma :) Lunta vain olisi voinut olla enemmän tuomassa oikeaa joulun tunnelmaa :(

Vierailija

Yritin kaupata syksyllä tuota hattua isommalle pojalle, mutta poika piti sitä vauvojen juttuna. No nyt kuulemma haluaakin sellaisen kun Epullakin on eli nytkö meillä alkoi se muiden kanssa samistelu!? Tuo hattu on kyllä ollut pienimmän käytössä ihana ja varsin tykätty.

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1/3: Totta! Toivottavasti saadaan edes valkoinen joulu. :)

Pia 2/3: Onnea, onnea! Ja mukavaa joulun odotusta! :) 

Nanna: Haha! :D Mäkin mietin, että huoliikohan Eppu tuota, mutta hyvin hävi kaupaksi. Eppu tykkää aina jos hänellä ja Islalla on jotain samoja juttuja. Mä en itse niinkään ole samistelusta kovin innostunut, mutta jos kerran lapset tykkää niin mikäs siinä. :)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 7/7: Nämä vastaa minusta tosi hyvin kokoaan. Islalla muuten nyt käytössä 80/86 kokoiset vaatteet. Haalari on 86cm ja siinä on vielä vähän kasvunvaraakin eli mahtuu varmasti vielä kevättalvella. Epun takki on 110cm ja sekin minusta juuri sen kokoinen, ei liian iso eikä pieni. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram