Tältä näytti meidän reissu viime sunnuntaina. Eppu löysi lauantaina Lapsimessuilta kupongin, jolla pääsy Sealifeen maksoi 10€ /hlö. Hän kantoi pientä lappusta koko päivän mukanaan ja näytti sitä meille kotona: "Tänne minä haluaisin mennä!" Selvä. Ja mehän mentiin heti seuraavana päivänä. En ollut itsekään käynyt tuolla koskaan, joten oli ihan hauska lähteä Epun kanssa kaksin katsastamaan Lintsin vieressä oleva Sealife. 

Ja Sealife ei pettänyt, se oli tosi kiva paikka. Kaloja ja muita mereneläviä pääsi näkemään tosi hyvin ja aivan läheltä. Pääsimme silittämään oikea merisiiliä, tervehtimään hymyilevää rauskua ja hämmästelemään oikeita haikaloja. Oli oikeastaan harmi, että mies ja Isla eivät lähteneet mukaan, koska uskon, että hekin olisivat tykänneet paikasta. Uusina asukkaina Sealifessa ovat mustekalat. Osa Sealifen eläimistä on pelastettu, eikä niitä voi päästää takaisin luontoon. Osa taas on syntynyt ja kasvanut osana Sealifen "suojele ja pelasta" -ohjelmaa.

Sealifessa voi järkätä myös synttärijuhlia, ja juuri kun olimme lähdössä pois, satuimme kulkemaan huoneen ohi, jossa oli alkamassa juhlat. Nuo Sealifessa järjestettävät synttärit taitavat olla aika tyyriitä, mutta jos haluaa järkätä unohtumattomat juhlat, uskon että tuolla se onnistuu. :) 

Sealife siis sijaitsee Helsingissä ihan Linnanmäen kyljessä ja aikataulut löytyvät TÄÄLTÄ. :) Eppusen kaapilla suosittelee. 

Kommentit (2)

Vierailija

Meilläkin isompi pojista ilmoitti messujen jälkeen Sealifen lappu kourassa, että tänne kiitos. Varmasti kyllä lapsia kovasti kiinnostaisikin, kun luonnosta ja eläimistä pitävät. Miehellä olisi töiden takia Vantaalle asiaa ja olin miettinyt sillä välin poikien kanssa ilmailumuseoon menemistä, mutta saako siellä sitten aikaa kuinka kauan kulumaan?

-Nanna

Vierailija

Sea Life on kyllä tosi kiva paikka lasten kanssa. Meillä käytiin ekan kerran kun esikoinen oli vasta vauva, ehkä 10 kk ja hän piti tosi paljon jo silloin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram