Vauvan syntymästä on nyt reilu kolme kuukautta aikaa. Elämä kahden lapsen äitinä on todella ihanaa ja antoisaa, ja olen joka päivä niin kiitollinen kaikesta. Mutta toisinaan elämä on myös aika kiireistä. Joskus tuntuu, että tunnit päivässä eivät meinaa riittää ja välillä tunnen riittämättömyyttä siitä kun en voi revetä kahteen paikkaan samaan aikaan.

Kiireisenä oma ihonhoito meinaa olla vähän niin ja näin. Varsinkin näin talvella ihon kosteudesta on kuitenkin hyvä koittaa pitää kiinni, muuten seurauksena on vain kutiseva ja kuiva iho. Sen olen saanut kantapään kautta kokea. Myös kädet kuivuvat tosi paljon talvisin, ja varsinkin kun niitä joutuu pesemään usein. Käsivarret sekä jalat ovat myös todella kuivat ja kutisevat. Siksi olen yrittänyt pitää rasvapurkit helposti käden ulottuvilla, että niitä tulisi käytettyäkin. Saamani Bepancare-voiteenkin laitoin vauvan hoitopöydälle, koska siitä sen muistaa napata käyttöön parhaiten. Voidetta olen sipaissut myös kuiviin kohtiin iholla, se auttaa niihinkin.

Raskausarpia olen nyt koittanut muistaa hoitaa, mutta en ole pahemmin suonut niille silti turhia ajatuksia. Kun nostan hymyilevän suloisen tyttäreni pinnasängystä, en mieti raskausarpia, vaan iloitsen ihanasta vauvasta. Tai kun luen pojalle iltasatua, ajatukset keskittyvät mukavaan ja rauhalliseen hetkeen lapsen kanssa. Ja kun esikoisemme vaikka kiukuttelee samaan aikaan kun vauva alkaa huutaa, ajatuksissa eivät ole raskausarvet. Ei niitä juurikaan ehdi murehtimaan. Ainoastaan salilla käydessä teki mieli irvistää. Kutsua Sports Illustrated -kuvauksiin tuskin kolahtaa postilaatikkoon ihan äkkiä, haha! 

Mutta tiedättekö mitä. Arvet ovat vähän haalenneet. En tiedä, onko se enemmänkin ajan vai rasvauksen ansiota, mutta ainakaan ne eivät hohda kirkkaan punaisina kuin revontulet taivaalla kuten vielä pari kuukautta sitten. Ovathan ne vielä rumia, mutta ehkä tilanne ei olekaan ihan menetetty. Kyllä siitä vielä ihan kelpo vatsa tulee. Pitää yrittää muistaa hoitaa nyt tätä ihoa vielä vähän paremmin. Mutta mihinkäs se tiikeri raidoistaan pääsisi... :)

*Postaus tehty yhdessä Bepancaren kanssa* 

Arvontaan voi osallistua Bepancare-kampanjasivustolla 15.3.2014 asti.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram