MUOKS! ARVONTA ON NYT SULJETTU JA VOITTAJAT JULKISTETAAN PIAN! :)

Huh, viimeiset pari päivää on ollut todella haipakkaa.

Töihin palaaminen sekä päiväkodin aloitus on vienyt voimia, onhan se iso muutos. Vielä en ole tottunut tähän uuteen rytmiin, ja joskus aamuisin on väsyttänyt niin, että on oikein huono olo. Tai tuntuu, että toinen silmä nukkuu vielä.. ;)

Olen nyt lähdössä reissuun, joten senkin valmistelu on vienyt aikaa, ja kiireiset työt on pitänyt saada valmiiksi ennen matkaa. Siksi haluankin sanoa, että olen pahoillani, että vastaukseni kommentteihinne on vähän viipynyt, mutta kaikkiin koitan vastata, ja kaikki aina luen. Ja blogiin tulleet kommentit oikeasti piristävät ihan älyttömästi. :)

Edellisessä postauksessa kyselin, onko tyttöjen äitejä linjoilla. Kysyin tätä sen takia, koska olen saanut muutaman uutuuslelun testattavaksi, ja ajattelinkin, että jos antaisin ne eteenpäin. Toinen niistä on tosi ihana nukke, siksi kyselin tyttöjen äitejä. Toki nukenkin arvontaan saavat poikien äidit osallistua!!! Kyllä voisin nuken antaa testattavaksi Eppusellekin, mutta koska hän on vasta 2-vuotias, uskon, että siitä olisi paljon enemmän iloa jollekin oikeasti kohderyhmään kuuluvalle. :)

Sain myös testattavaksi yhden poikien lelun, mutta arvon senkin nyt pois ihan tasapuolisuuden nimissä, ja koska tämä meidän poika ei ole ihan vielä tarpeeksi vanha näille leluille. :) Laitetaan siis hyvä kiertämään. Minulla on myös yksi toinen kiva tyttöjen juttu, jonka sain, ja jonka arvon, mutta siihen palaan sitten myöhemmin.

Tässä siis esittelen nämä ihanat uutuuslelut, eli arvonnan palkinnot:

MERIDA

"Urhea ja energinen Merida -niminen tyttö näyttelee pääosaa uudessa, kehutussa animaatioelokuvassa Urhea. Urhea on Pixarin ja Disneyn yhteistyössä tuottama elokuva, jossa esiintyy Pixarin ensimmäinen naispuolinen sankaritar; nuori skottiprinsessa. 

Elokuva sijoittuu karuille ja mystisille Skotlannin ylämaille, ja se on täynnä taikaa sekä häkellyttävää kauneutta. Meridan on määrä mennä naimisiin prinssin kanssa, mutta hänellä onkin elämänsä varalle erilaisia suunnitelmia. ;) 

 Arvonnan ensimmäinen palkinto on siis kaunis Merida -keräilynukke. Meridasta lisää tietoa löytyy osoitteesta: www.disney.fi/disney-elokuvat/ käykää kurkkaamassa. :)

MONSUNO

"Tuiki tavallisen teinipojan Chase Sunon ja tämän ystävien Jinjan ja Brenin rauhallinen arki saa täyskäännöksen, kun he yhtäkkiä tempautuvat mukaan tapahtumanpyörteeseen, jossa heidän vastuulleen jää planeettamme pelastaminen ja pahojen voimien kukistaminen. 

kyseessä on klassinen tarina hyvän ja pahan välisestä taistelusta ja siitä, kuinka yllättävissä tilanteissa sisäinen sankarimme voi nousta esiin.

Tämä Monsuno maailma on tarkoitettu 4-14 -vuotiaille lapsille, ja syksyllä Monsuno alkaa näkyä myös animaatiosarjana. Tämä sarja on ollut menestys Yhdysvalloissa, Japanissa ja Isossa-Britanniassa, ja Australiassa sille on myönnetty Vuoden poikien lelu -palkinto.

Monsuno tuotesarjaan kuuluu mm. Wild coreja, muuntuvia hahmoja, keräilykortteja ja Strike -laukaisimia. "

 Lisää tietoa löytyy osoitteesta: http://monsuno.com/fi/home/

sekä www.youtube.com/monsuno

Tämä arvonnan toinen palkinto on Monsuno 2-pack. (Kurkatkaa esim. Toys'r'us tai Lekmer lelukauppojen nettisivut, siellä on ainakin näitä myynnissä.) Ja HUOM! Tämä lelu sopii +4 vuotiaille.

Arvonta on tällä kertaa vain kirjautuneille lukijoille. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän alle. Jokainen osallistuja saa yhden arvan. JA koska palkintoja on kaksi, muistathan mainita, kumpaa voittoa lähdet tavoittelemaan! :)

Ja huom! Koska olen reissussa, en välttämättä pääse heti hyväksymään kommentteja, joten älkää ihmetelkö mikseivät ne näy heti, tai tulevat näkyviin vasta pitkällä viiveellä. Pääsen niitä hyväksymään sitten kun pääsen seuraavan kerran nettiin. :)

Arvonta-aika alkaa N-Y-T ja päättyy ensi torstaina klo 23:59. Onnea arvontaan! :)

Tämä mamma lähtee kohta lentokentälle järkyttävän ison kassin kanssa...Etukäteen siis hyvää viikonloppua! :)

Kommentit (57)

jadore

Mukana Meridan arvonnassa. Kylläpä meidän tyttö ilahtuisi tuosta voitosta. Disney-prinsessat ovat tosi IN meillä.

L-E

Mukana Meridan arvonnassa :D. Muutaman vuoden päästä tyttö tuollaisilla vasta leikkii mutta jos äidin sisäinen pieni tyttö leikkisi siihen asti ;).

Salla

Minäkin osallistun Meridan arvontaan. Käytiin H:n kanssa katsomassa leffa, oli kyllä aika jännä!

Meirän Maja

Meridan lelun arvonnassa mukana! Meillä on justiin tultu Barbi ikään, joten tää olis varmasti kova sana!
Mä muuten katson edelleen kaikki disneyleffat :D Niistä ei varmaan koskaan kasva yli.

Alexandra

Mukana Meridan arvonnassa. Meidän neiti olisi aivan innoissaan, jos voitettaisiin. :)

Hanna

Barbie leikit on meillä nyt niin suosittuja että kokeillaan jos vaikka olisi onnea ja voitettaisiin Merida nukke meidän 4.v. neidille:)

-Jassu-

Voi hitsit, täälläkin olisi yksi juuri sopiva kohderyhmän edustaja tuolle Meridalle! :-D
Ei muuta kuin onneani siis kokeilemaan.

Tsemppiä työn alkuun!

AnnaT.

Mukana Meridan arvonnassa - olisi huippulahja kohta neljäveelle, jolla synttärit tulossa :)

Jenni

Mukana Meridan arvonnassa! 4-vee tyttärellä onkin nyt alkanut prinsessavaihe. Ensimmäinen sellainen, joten prinsessa nukke olisi enemmän kuin sopiva :)

Kati

Merida -nuken arvontaan mukaan! Meillä 5-vuotias tyttö on kyllä vähemmän nukeilla leikkinyt, mutta sankaritar -hahmo voisikin olla ihan eri juttu :D

Maria

Tyttösen äitinä mukana Meridaa tavoittelemassa monien muiden tavoin :) Ja vihdoin sain tällä tunnuksella liityttyä lukijaksikin, aiemmin ei onnistunut :)

Hopeaneulanen

Galaxy

Moikka!

Pian 5-vee "poikatytön" äitinä osallistun arvontaan. 1. valinta olisi Merida ja 2. valinta Monsuno.

ancela37

meillä tytöt 12,9 ja yksi tulossa...nuken arvontaan osallistun,koska pojalle tuo monsuno on vielä liian "iso".

-Anna-

Sadie

Osallistun meridan arvontaan. Tuo on ihana! Meiltä löytyy kohta 7v tyttö sillä leikkimään. :)

*Mirva*

Mukana Meridan arvonnassa :)
Meillä vois siskokset leikkiä sillä yhdessä tai ainakin yrittää leikkiä ilman käninää ;))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram