Tässäpä tulee hauska menovinkki lapsille ja lapsenmielisille. Huomenna torstaina 20.8 vietetään Helsingissä Taiteiden Yötä, jolloin kaupunki täyttyy hienoista tapahtumista. Yksi niistä on upea pienoismallipaja, joka järjestetään Kampin Narinkkatorilla. PEFC-woodworks sekä puuguru toivottavat tervetulleiksi kaikki lapset sekä lapsenmieliset Pienoismallipajaan klo 17-19 joka järjestetään PEFC-woodwork X Puuguru -installaation yhteydessä. Pajassa rakennetaan yksinkertaisia puisia pienoismalleja puuseppä Puugurun opastuksella. 

Tapahtumassa muistetaan lapsia Ella's Kitchenin herkullisilla luomusmoothieilla, joten rakentelua ei tarvitse keskeyttää vaikka välipalanälkä yllättäisikin. Paikanpäällä on jaossa myös Visit Helsingin Lasten Helsinki -karttoja.

Paikalla järjestetään myös hauska kilpailu, jossa voi voittaa ravintolaillallisen kahdelle ravintola Chef & Sommelierissa. Kilpailuun voi osallistua kuvaamalla Instagramiin itse installaation tai oman käsityksen siitä, mikä on urbaani metsä ja tägätä kuva #perfectwoodworks tunnisteella. Instagram-kilpailu on voimassa 20.8-30.9 välisenä aikana ja voittajalle ilmoitetaan Instagramin välityksellä ja nimimerkki julkaistaan tapahtuman Facebook-sivuilla. Jos olette lasten kanssa huomenna liikenteessä, kannattaa osallistua tuohon hauskaan pienoismallipajaan ja napata kuva samalla Instagram-kilpailuun.

Kommentit (1)

Vierailija

Voi juku, kuulostaa kivalle! Meidän pieni formula-auton rakentaja olis varmaan ihan intopinkeenä tuollaisesta! Harmi kun on tuota matkaa ettei näin arkena viitsi ajella. 

-nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram