Tuomaan markkinat 2014

Kuten eilen kerroin, lähdin käymään Helsingissä jo perinteeksi muodostuneilla Tuomaan markkinoilla heti avajaispäivänä. Tänä vuonna tämä jouluinen ihmemaa löytyy Senaatintorilta, joka on täyttynyt käsityöläisistä,  suomalaisesta muotoilusta ja designista sekä erilaisten ihanien herkkujen myyjistä. Uutena juttuja on Ruokapiha, josta löytyy 27 eri toimijaa ja vaihtoehtoja löytyy ihanasta lounaasta joulukahvilaan. 

Lapsia ja lapsenmielisiä ilahduttaa upea Hollannista asti tuotu karuselli, jolla voi maksutta ajella koko markkinoiden ajan. Viikonloppuisin Tuomaan markkinoilla vierailee myös itse herra Joulupukki. Luvassa on paljon maksutonta ohjelmaa koko perheelle kuten Lucia -kulkue ja lasten orkesteri KumKumMaa sekä Kauneimmat joululaulut Tuomiokirkossa. Kaikki tapahtumat löytyvät täältä.

Avajaispäivänä eli maanantaina meitä oli kutsuttu joukko bloggaajia katsastamaan Tuomaan markkinat. Kurjasta ilmasta huolimatta Senaatintorilla vallitsi todella jouluinen tunnelma. Valtava karuselli oli todella kaunis, ja sillä ajelivat iloisesti niin lapset kuin aikuisetkin. Pääsimme myös maistelemaan Ruokapihan herkkuja. Itse söin Twisted Street Kitchenin thaimaalaista currya, joka oli todella hyvää (suosittelen!). Annoksen hinta on 6€ pieni ja 10€ iso eli ruoat eivät ole myöskään hinnoilla pilattuja. Kannattaa siis poiketa vaikka lounaalla, jos on ohikulkumatkalla. 

Tässä vielä muutama kuva Tuomaan markkinoilta. Tuonne kannattaa lähteä käymään vaikka kauempaakin ja koko perheen voimin. Samalla saa katseltua kivoja joululahjoja (kaikki myyjät on esitelty täällä) ja ruokapuolikin hoituu. Eppusen kaapilla suosittelee! :)

Tuomaan markkinat Senaatintorilla 8-21.12.2014.

Kommentit (2)

Vierailija

Voi kuinka ihanan jouluista vaikkei lunta olekaan! Meidän pienet joulufanit varmaan rakastuisi paikkaan :)

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram