Ostin meidän Tukholman reissulta Mini Rodinin omasta kaupasta muutamia silityskuvia, koska minulla oli joku ajatus, mihin käyttäisin niitä. Muistini on kuitenkin tätä nykyä aika hatara, joten unohdin alkuperäisen ajatukseni, ja oikeastaan koko merkit. Nyt kuitenkin kun näin H&M:lla syksyksi tulleita ihania basic malliston huppareita, muistin nuo merkit.

Ostin Epulle vaalean meleeratun harmaan hupparin ja vähän tummemman harmaan swetaritakin syksyä varten. Noissa swetareissa on oikein hyvä hinta-laatusuhde, ovat tosi pehmeitä eikä hintakaan päätä huimaa (9,99€ kpl). Niinpä sitten Islan apunani askartelimme Epulle muutaman melkein-Rodini-hupparin.

Silityskuvia nyt saa paljon erilaisia, ja niitä voi kiinnittää vaikka ulkovaatteisiin, miksei hattuihin ja rukkasiinkin, jolloin saa helposti tylsistä basic-vaatteista vähän hauskempia. Päätin sitten laittaa Islankin uuteen syksyhaalariin yhden merkin. Tällaisia niistä sitten tuli. :)

Kommentit (5)

Vierailija

Lohduttavaa etten ole ainut jolla ei ajatukset päässä pysy! Itseasiassa tästä postauksesta tulikin mieleeni että mun on koko kesän pitänyt isomman pojan valkoinen t-paita hieman uudistaa joko silityskuvalla tai tusseilla taiteilemalla.

-Nanna

 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Hei, kiitos kommenteistanne! :)Harmittaa kun en saa vastattua suran alle, mutta toivottavasti täältä huomaatte:

Sari 1/4: Suosittelen, toi oli hauskaakin! :) Vinkkaan vielä että nyt tuli myös Bobon uudet patchit, jotka on musta ainakin tosi hienot!

Nanna 2/4: Joo, et ole yksin! :D Koskahan tämä alkaa palautua? :D Ja kannattaa kokeilla, mä innostuin nyt näistä! :) 

Vierailija 3/4: Kiitos! :) Suosittelen kokeilemaan, tää oli hauskaa ja tuli kivat! :) 

Virailija 4/4: Kiitos, kiitos! :))) Mukava kuulla! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram