Nyt kun tyttö viihtyy suurimman osan ajasta jotenkin seisaallaan, on mekkojakin mukava käyttää. Enää ne eivät pelkästään kierry vauvan ympärille tai laahaa pitkin lattioita. Ostin jokin aika sitten Islalle uuden Mini Rodinin mekon sekä mustat leggarit Punavuoren peikosta, ja tästä tulikin heti meidän lemppari mekko. Mekon kaveriksi löysin kivat mokkasiinit Lindexiltä. Noissa mokkasiineissa on myös ohut pohja, joten niillä voi vähän myös tepastella ulkona.

Seuraavaksi pitäisi löytää sopiva mekko 1-vuotis synttäreille, jotka ovatkin jo ensi kuussa. Apua. Olin ajatellut ostavani Pomp De Luxin tyllimekon, mutta se olikin myyty loppuun, ennen kuin ehdin sanoa kissa. Katsastin muut kaupat, joissa tiedän olevan kivoja mekkoja pienille tytöille, ja tein niistä kollaasin, jos joku muukin sattuu olemaan juhlamekon haussa. Yhden mekon sitten lopulta löysin ja tilasin, mutta esittelen sen sitten vähän myöhemmin, jos koko nyt sattui oikeaan.

Usein kivoja mekkoja saa Zaran lasten puolelta, Nextiltä, Monsoonilta sekä monista nettipuodeista. Olen nyt päättänytkin opetella käyttämään Islalla myös arkimekkoja, koska ne ovat tosi helppoja leggareiden ja sukkiksien kanssa. Jotenkin tämä tuntuu vielä uudelta ja ihanaltakin, koska olen keskittynyt poikien vaatteisiin niin pitkään. Vieläkin tulee aina katsastettua lastenvaatteista ekaksi poikien vaatteet, ja vasta sitten tämä mekkopuoli. Onneksi tässä on hyvin aikaa opetella. ;)

Kommentit (6)

Vierailija

Oi mikä suloisuus!

 Meillä on tyttö puettu mekkoihin jo 8 vuotta enkä vieläkään ole kyllästynyt niitä ostamaan. Ehkä kaksi pienempää poikaa vaikuttaa tilanteeseen ja täytyy yrittää nauttia niin kauan kuin tätä kestää. Luokalla kuulemma muut eivät enää mekkoja pidä joten harmikseni mekot voivat olla jo liian pian historiaa.

-Nanna

Vierailija

Söpönen tuo Nextin mekko, missä rusetti! Oho, onpas Pompin tyllimekko ollut suosittu. Sulla on ihanuutta edessä, kun tyttö on vasta kasvamassa mekkoikäiseksi. Mulla tyttö alkaa kohta oleen mekkoiästä ohi, suostui kyllä vielä siihen Pompin tyllimekkoon. :)

-Satu/Willa Fox

Vierailija

Hei, ihana tyttö sinulla :)!Mistä olette löytäneet kuvassa olevan tytön mustan pannan? Näitä kivoja pantoja on vaikea löytää juuri mistään. Ja kyllä, yhden pojan pukeneena, nyt on ihana ostella kaikkea "turhamaista" tytölle :).

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Voi kiitos! :) Tässä näin laskeskelin, että ton mukaan mulla olis vielä 7 vuotta hyvää peliaikaa ostaa tytöle mekkoja. ;) 

Satu/Willafox: Next oli kyllä yksi vahva suosikki synttärijuhlille, mutta päädyin nyt kuitenkin yhteen toiseen. :) Pitäisiköhän mun tehdä tähän samalla hakuilmoitus, jos joku on tilannut 80cm Pompin tyllimekon ja meinaa palauttaa sen. :D Ja sinä olit nopea, kun ehdit sen tilaamaan. Vähän harmittaa, että myöhästyin. :) 

Vierailija: Kiitos! :) Musta panta on Lindexiltä. Siellä on koko ajan erilaisia noita rusettipantoja myynnissä. Ja tämä on vaan villi veikkaus, mutta luulen, että kyllä sinne varmaan taas noita mustia ilmestyy, kun joulu/juhlasesonki lähestyy. :) 

Vierailija

Meillekkin tilattiin tuo pompin enna little dress. Tosin paketti on vasta matkalla. en uskalla vielä innostua, ennen kuin näen varmasti mekon meidän neidin kaapissa :)