Nyt on lokakuu, joka on täydellistä aikaa välikausivaatteille. Tältä näyttää Islan välikausivaatetus. Tytöllä on käytössään kaksi välikausipukua, joita pidämme vuorotellen. Pomp De Luxin softshell -haalari laitetaan päälle, kun on lämmin ilma ja Mini A Turen välikausihaalari valitaan silloin kun on selvästi viileää. Molemmat haalarit ovat vaalean violetin värisiä, ihan sattumalta. Mini A Turen haalari oli meillä jo keväällä ja tämän Pompin haalarin ostin nyt syksyllä. Molempien haalareiden alle laitetaan yleensä fleecetakki ja -housut. 

Hanskoina useimmiten on Popin villaiset sormikkaat, koska niiden kanssa pienen taaperon on helpompi toimia. Meillä on myös välikausi- ja kurahanskoja, mutta tyttö repii ne aina pois, koska hän hermostuu niiden kömpelyyteen.

Jalassa tytöllä on vuorotellen joko Bisgaardin nahkakengät tai Crocsin Colorlite saappaat ihan sään mukaan. Molemmat ovat aika mieluisia, ja Crocsit ovat näistä ehkä ne lämpimämmät. Tältä näyttää Islan välikausivaatetus. Mitäs teillä käytetään? Suosikit jakoon! 

 

 

Kommentit (8)

Täti Ruskea

Hyvältä näyttää! Harmittaa, etten ostanut jo keväällä meille jemmaan tuota Pompin softshell-haalaria, koska en tykännyt näistä syksyn poikaväreistä. Alkusyksyn sain poitsulle vielä sopimaan POPin 74cm wf-haalarin jalkaterät avoimina, mutta nyt on kai tunnustettava, että se alkaa käydä liian pieneksi. Tänään 1v-neuvolassa pituusmittari näytti 79cm. Harmi, etteivät tee sitä isompana. Olis ollut mainio haalari vielä talvellakin ulkounilla toppapussissa. Tilasin sitten Ticketiltä termohaalarin, jossa on myös nuo jalkaterien ja sormien "pussit". On kyllä paksumpi kuin wf- tai softshell-haalari. Poikasella on käytössä myös veljensä vanha (mun suosikki) tummansininen Ticketin vk-haalari vaaleansinisillä tähdillä. Sen alla olen kylmempinä päivinä pitänyt POPin merinovillahaalaria. Meidän taapero ei vielä kävele, joten pääasiassa ulkoilee vaan rattaissa. Kenkinä on Bisgaardin ruskeat tarralliset tähtikengät, ensiaskelkengät. Isommilla pikkupojilla on hyväksi koetut POPin fleecevuorilliset haalarit ja Vikingin vk-goret, nilkkapituudella. Lisäksi pojilla on nuo Crocsin Coloritet, mutta ne ovat pääsääntöisesti olleet muussa kuin pihakäytössä. Taaperolla on käsissä Kivatin tai Ruskovillan lapaset. Isommilla pikkupojilla lisäksi POPin vk-hanskat. Niistä saa lämpimämmät, kun alle laittaa Ruskovillan lapaset.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Hyvältä kuulostaa teidän setit! :) Oi, mä taidankin tietää sen tähtihaalarin. Se on tosi ihana! Olen kans pohtinut sen fleecevuorillisen haalarin hankkimista, mutta ehkä sitten alesta. Epulla on niitä ollut ja se vuori on kyllä kätevä. 
Olisin kans halunnut ne Vikingin varrelliset gore-kengät nyt syksyksi Epulle, mutta yhtäkkiä niitä ei ollutkaan missään enää. :)

Tuuli

Hyvät valinnat teillä! Meillä myös 1,5-veellä Mini A Turen vk-haalari ja Pompin softshell. 😄👍 Ihanat ovat! Isoveljellä 4,5 v. Pompin softshelltakki ja kuorihousut, Molon vk-haalari ja kaupunkikäyttöön Mini A Turen takki.

nannaonni

Tuo pompin haalari on niin ihana! Mua harmittaa ettei tyttö tosiaankaan tarvinut nyt uutta takkia. No ehkä sitten alesta ens kevääksi jos niitä sopivassa koossa jää :)

 Meillä on nuorimmalla käytössä yleensä keväinen Name it:n softshell-haalari. Poika itse tykkää eniten Molon tähtihousuista ja Reiman harmaasta takista, jonka alle mahtuukin vielä kivasti kerroksia viileämmille ilmoille. 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Toivottavasti niitä jää, ja varmasti tulee myös keväällä uudet jos ei. :) NameItin softshell haalarit ja -takit on myös kivoja. Juuri eilen kaverin tytöllä sitä takkia ihastelin. :)
Meillä on Molon tähtihousut kans molemmilla käytössä, tykkään! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram