Tässä näitä nyt olisi. Aina tosin ei mene lasten valokuvaaminen niin kuin Strömsössä, kun kuvattavilla on mielessä ihan muuta. Vaikka painia. ;) 


Me&I:n AW15 mallistoon tulee uusia lisäyksiä. Uutuuksissa seikkailevat eskimot, pingviinit ja jääkarhut. Eppu ja Isla saivat vähän jo etukäteen hauskat eskimopaidat, joista tykkäsin tosi paljon. Erityisesti tuo sininen eskimopaita oli ihana ja väri sopi minusta hyvin Epulle. Nämä uudet paidat sopivat myös hyvin yhteen noiden syksyn lasten Me&I housujen kanssa. Pikkuisille ilmestyi nyt myös ihanat punaiset pingviinihousut ja muutenkin tuota syvänpunaista väriä tuli lisäksi mallistoon. Toki myös naisille tuli uusia malleja, mutta niitä näette enemmän sitten kutsuilla ja varmaan pian myös Me&I:n nettisivuilla. Tässä alla vielä muutama sneak peek kuva uutuustuotteista, nämä siis tulevat myyntiin 16.9. :) 

 * kuvan paidat saatu Me&I yhteistyön kautta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram