Tänään saan laittaa teille muutamia sneap peek kuvia näistä Me&I:n vielä julkaisemattomista uutuuksista. Varsinkin viimeisestä kuvasta voi nähdä tuolla rekillä nuo uutuudet yhdessä. Yksi näistä uutuusjutuista(eli tuo hihaton mekko) on tehty vanhan suositun tuotteen pohjalta. Mekon malli on aika käytännöllinen ja pitkäikäinen, koska ensin se menee mekkona, sitten sitä voi pitää leggareiden kanssa tunikana, ja lopuksi vielä vaikka paitana. Siksi se varmaankin on ollut aika suosittu malli. Lapsille on tulossa mm. keltaiset velourhousut sekä vihreä kaivurikuosinen paita, joka on täysin unisex. Tuolla pääkonttorilla käydessämme Me&I.n Helen kertoi, että tänä syksynä he uskovat vahvasti keltaiseen väriin.
Naisille taas tulee tummanharmaassa velourissa housut sekä hame. Tuo tummanharmaan sävy on todella kaunis luonnossa. Fuxian värinen perhosprinttipaita on myös uutuus naisille.

Minusta kivoin kuitenkin näistä uutuuksista on tuo lasten lammasyöpuku. Sen kanssa voi laskea vaikka lampaita nukkumaan mentäessä. Mitäs sanotte näistä uusista jutuista? :)

Kommentit (3)

Vierailija

Paljon ihania juttuja on koko mallistossa ja näyttäisi olevan näissä uutuuksissa myös :) Ihanaa kun tulee esim. tytölle muutakin kuin pinkkiä :) Tytölle tuli tilattua jo pari tunikaa, sydänpyllyhousut ja sydänbody ja velourpipot molemmissa väreissä. Poika iältään 7 v. on jo tosi kranttu vaatteiden suhteen mutta iloiseksi yllätykseksi hän halusi stop-paidan- ja pipon. Uutuuksista hankin varmasti tuon liivimekon ja siihen passaisi hyvin nuo kukkalegginssit :)

Vierailija

Meillä poika varmaan pomppii riemusta jos näkee kaivuripaidan. Yritin tarjota sitä paitaa jossa on yksi kaivuri, mutta se oli kuulemma ihan tylsä. Pitää olla paljon kaivureita!

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1 / 1: Mäkin tykkään, että on muuta kun aina vaan pinkkiä tytöille. :) Noi keltaiset velour potkuhousut tekisi mieli tilata vauvalle, mutta arvon vielä onko ne sitten hankalat pukea. Tykkään kyllä pukea tytölle keltaista. :) 

Nanna 2/2: Joo, no tietysti se kuosillinen kaivuripaita on hienompi! Hyvä maku pojalla! :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram