Me&I järjesti bloggareille ihanan lukijatapahtuman 8.

3 naistenpäivän merkeissä. Sain kutsua mukaani neljä lukijaa, jotka löytyivätkin aika nopeasti. Kaikki pääsivät vielä tulemaan, mikä oli tosi mahtava juttu, ja minun ei tarvinnut viettää iltaa yksin. Mukana oli myös muita bloggareita ja heidän lukijoitaan; Le petite princesse, Kuulasta ja kepeää, Mami gogo sekä Toukokuun tyttö.

Aluksi kyllä jännitti ihan älyttömästi, mutta onneksi minulla oli seurana ihanat lukijani, jotka olivat super mukavia, joten jännitys kaikkosi hetkessä. Nin ja tietysti muut bloggarit, oli kiva tutustua. :)

Ilta vietettiin Arabianrannan Dylanissa, jossa tarjolla oli ihana salaattipöytä ja upeat jälkiruoat. Saimme myös nädä uutta kevätmallistoa ja tehdä ostoksia aleprosentilla. Kaikki saivat mukaansa goodiebagin sekä ihanan naistenpäivän kukan. Ja juttua ja naurua kyllä riitti. Kiitos kaikille ihanille osallistujille, että sain tutustua teihin, ja myös Me&I:lle upeasta naistenpäivästä.

Lopuksi sitten vielä ihanan Me&I peittoarvonnan voittaja. Sain siis arvottavaksi uuden SS13 malliston yrmeä sammakko peiton. Arvoin peiton taas random.orgia käyttäen, ja voittajaksi se valitsi tällä kertaa nimimerkin: Janina. Joten Janina, ottaisitko yhteyttä eppuscloset (at) gmail.com. Jos voittajaa ei löydy, niin arvon peiton uudelleen. :)

Kommentit (7)

Meirän Maja

Ooo. Teille esiteltiin siis tänään julkaistavat uutuudetkin. Mukavan kuuloinen tilaisuus :)

Ääniala

Kiitos sinulle, että pääsin mukaan! Oli kiva parituntinen, vaikka tulikin taas ostettua ihan liikaa ihania vaatteita :)

Janina

Heips! Ilmottaudun sinulle sähköpostiin. Kiitokset ihanasta arvonnasta! Tulee meidän kevät vauvalle käyttöön <3

Anna M

Oli ihan huippua ja ihana nähdä sut "livenä" kun parivuotta ruuduntakaa teidän elämää seuraillut :) Ehkä vielä nähdään joskus ;) Ootte muuten eppusen kanssa samisnäköisiä :=)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram