Oh happy day! Meidän instaseuraajat ovat nähneetkin jo etukäteen parhaita paloja viime lauantailta. Olimme viettämässä Me&I goes Särkänniemi päivää Me&I:n kutsumana, jossa toimimme myös Me&I vaatteiden malleina.

Aamu alkoi aikaisin meikillä ja stailauksella. Kuvauksia pidettiin pitkin päivää ja välissä lapset pääsivät hurvittelemaan Särkänniemessä. Meidän osalta tapahtuma huipentui sirkuskouluun, jossa lapset innostuivat kokeilemaan erilaisia sirkusjuttuja ohjaajien ja pellen ohjauksella. 

Mukana olivat upeat Emilia ja Elisa, joka vilahteleekin kuvissa. Tapahtumassa siis nähtiin etukäteen jo pieniä paloja tulevasta Me&I:n AW15 mallistosta, joka julkaistaan pian. Omat suosikkini naisten mallistosta näkyvätkin jo näissä kuvissa. Erityisesti ihastuin mustaan pitkään trikootakkiin, joka on niin monikäyttöinen ja aivan mieletön päällä. Lisää uudesta mallistosta postailen vähän myöhemmin.

Koko tapahtuma oli ihan viimeisen päälle järjestetty ja erityisesti lapsilla oli tosi hauska päivä. Lämmin kiitos siis Me&I:lle että kutsuitte meidät mukaan. Oliko teistä kukaan tuolla Särkänniemessä lauantaina? Entä miltäs uusi mallisto vaikuttaa? :) 

PS. Kannattaa seurata meitä myös Instagramissa @eppusenkaapilla . Sinne päivittyvät aina ensimmäisenä parhat palat. :)

Kommentit (2)

Vierailija

Ihania malleja ♥ Isla taisi ottaa päivästä kaiken ilon irti :) 

-nanna juuri perheen kanssa huvittelemasta kotiutuneena

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram