Muistatteko, kun postailin Me&I:n järjestämästä Särkänniemi päivästä? Tässä vielä muutamia ammattikuvaajan ottamia kuvia päivästä. Osallistuimme Emilian, Elisan ja perheiden kanssa sirkuskouluun ja toimimme samalla Me&I:n vaatemalleina. 

Päivä oli ihan älyttömän hauska, eikä vähiten lasten mielestä. Kuvista ehkä näkyy, kuinka innoissaan lapset olivat kaikista Särkänniemen laitteista. Erityisesti possujuna sai Islan kiljumaan ja kikattamaan innosta. Eppu taas taisi olla eniten innoissaan Angry birds -puistosta.
Sillä aikaa kun lapset olivat miesten kanssa huvittelemassa, ehdin vähän hypistellä noita Me&I:n uusia vaatteita ja sieltä löytyi kyllä selvät omat suosikit. Kerroin, että itse ihastuin mustaan pitkään trikootakkiin  (City coat) ja valkoiseen printti t-paitaan (unstoppable tee). Lisäksi musta mekko (Classy dress) ja raidallinen poolo (Striped turtleneck) olivat sellaisia, jotka voisin koska tahansa vetäistä päälle. Kyselin lapsilta myös heidän suosikkeja lastenvaatteista suosikkeja, ja Eppu ilmoitti suosikikseen Circle dino paidan. Isla taas tuntui kovasti tykkäävän puputunikasta (Rabbit tunic), koska siinä oli "ihana pupu". 

Erityisesti kuitenkin olen ihastunut juuri tuohon naistenmallistoon ja kaverin kutsuilta tilasin vielä itselleni tuon kuvissa näkyvän mustan Super skirt minihameen. Se tulikin jo postissa ja nyt olisi sitten sopivien sukkisten haku edessä syksyä ajatellen. Tuo musta pikku hame on aika monikäyttöinen ja aivan ihana päällä. Myös farkut olivat tässä syksyn mallistossa aika kivoja, erityisesti nuo Second skin jeans farkut. Ne istuvat tosi hyvin päällä, eivätkö kuulemma lörpähdä miksikään käytössä. Kokoja on tähän syksyyn kuulemma vähän pienennetty ja nyt ne vastaavat aika hyvin kokoaan. Jos pääsette kutsuille, niin suosittelen sovittamaan noita farkkuja, koska ne ovat tosi mukavat ja hyvännäköiset. 

* yhteistyössä Me&I

Kommentit (4)

Vierailija

Hauskaa näytti olevan. Itse en ole ollut Särkänniemessä 90-luvun kadottua.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram