Huomenna julkaistaan uusi Me&I:n syksyn 2014 mallisto ja pääsin vähän jo etukäteen kurkkaamaan mitä tuleman pitää. Naistenmallisto on tällä kertaa tosi vahva, ja siihen palaankin vielä vähän myöhemmin. Nuo alaosat ovat ennenkin olleet ihan mun suosikkeja, mutta nyt oli niiden lisäksi myös ihania yläosia äideille. Eli äiteihin on tällä kertaa panostettu oikein kunnolla. Hyvä, hyvä! Kuka on menossa kutsuille? Jos menet, suosittelen sovittamaan naisten tuotteita. Itse olen löytänyt aiempina kausina ihan yllättäviä housusuosikkeja mallistosta. :)

Kommentit (4)

Vierailija

Just tässä syöttelen ensimmäisten kutsujen jälkeen tilauksia. On mahtavaa, kun saa myydä näin ihania juttuja. Olen jo parin kauden ajan ollut eniten innoissaan naisten jutuista. Juurikin ne housut ovat vain niin loistavia. Tässä mallistossa perfect pantsit ovat ihan must samoin kuin uudet farkut.

 

Nanna S

Vierailija

Meillä lapset jo isoja koululaisia eikä nuo me&i vaatteet oikein enää heille ole mieleisiä. Mutta itselleni löydän liki joka mallistosta jotain, nyt lähti tilaukseen harmaa jakku!

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Se jakku olikin kiva!. :) Olen tosi iloinen tästä naistenvaatepainotuksesta, koska helposti sitä unohtuu sitten ne äidin omat jutut. Ja näitä ihan äideille suunnattuja mallistoja on muutenkin vielä aika vähän. Olen itse tuolta löytänyt sellaista hyvää ja kestävää perusvaatetta arkeen. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram