Muistatteko kun jokin aika sitten kerroin teille uusista Rynkebyn mehuista (täällä), joita maistelimme koko perheen voimin? Sainkin vielä arvottavaksi samanlaisen setin mehuja teidän lukijoiden kesken. Eli nyt arvotaan laatikollinen erilaisia Rynkeby-mehuja. Laatikosta löytyy Rynkeby luomumehuja, joita on kolmea eri makua: appelsiini, omena sekä monihedelmä-porkkana. Lisäksi siellä on Rynkeby Selection -sarjan mehuja, ja niitä makuvaihtoehtoja on neljä: appelsiini, omena, omena-appelsiini-porkkana ja trooppinen monihedelmä. Tällaisia mehuja joku teistä pääsee siis testailemaan.

Arvonta alkaa NYT heti ja osallistua voi kommentoimalla tähän alle (+muistakaa tunnistettava nimimerkki). Arvonta-aika päättyy 19.10 klo 23.59 ja ilmoitan voittajan sitten täällä. Onnea arvontaan tasapuolisesti! :)
HUOM! Arvonta-aika on päättynyt ja voittaja julkistetaan pian. :)

Kommentit (69)

Vierailija

Me nykyään miehen kanssa taistellaan kumpi on juonut aamunpelastajamehut.

Mukana siis ehdottomasti!

-Nanna

Vierailija

Oi oispa kiva päästä maistelemaan mehuja..Mukaan arvontaan. texas-86(at)hotmail.com

Vierailija

Tahtoisin maistella jotta millaisia mehuja nämä ovat, tulen arvontaan mukaan. Maisteluporkaani kuuluvat myös pikku-ukko 1v, avomieheni, ukki ja mummi, sekä pappa ja mummu.

-HennaH-

Vierailija

Hyvää lokakuuta. Olemme koko perhe luomumehujen juojia, arvontaan tulen matkaan. -Peppinen

Vierailija

Mukaan tulen arvontaan, oikein on mehukas palkinto ja varmasti meidän pienten ja isommankin miehen makuun. *PetriH.

Vierailija

Nyt maistuisi luomumehut, olen laihtunut paljon vaikka syönikin ainakin kerran päivässä kunnon aterian, raskauskiloja on mennyt paljon pois mutta kynnet ja hiukset ovat huonossa kunnossa, osallistun arvontaan.

-hupun äiti-

Vierailija

Mukana arvonnassa, jos voin tässä sanoa, niin aivan mahtavan herkullinen aamiaispöytä kuvassa, itselläni ei aina ole niin mutta nyt toivotaan hyvää onnea arvontaan, ainakin mehuja ja tuoreita sämpylöitä olisi heti kohta luvassa. PeeHoo

Vierailija

Luomumehut maistuvat aivan erilaisilta kuin tavalliset, osallistun arvontaan ja jos voitan niin tytär tulee maistelemaan mehuja kanssamme sitten. -Aikku10-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram