Olipa kiva lähteä pikkumiehen kanssa viikonloppuna ihan kaksin Lapsimessuille. Tylsää oli tietysti se, että tyttö sairastui, mutta kaksin vietetty aika pojan kanssa on aina mukavaa, kun silloin voi hetkeksi keskittyä vai häneen. 3-vuotiaalla on oikeasti aika hauskoja juttuja, ja niitä on mukava kuunnella. Lapsen hauskat oivallukset ilahduttavat ja on mukavaa kun hän on aina innoissaan kaikesta uudesta. Tapasimme messuilla myös ystäviä, vietimme aikaa heidän kanssaan ja jatkoimme kiertelyä lopuksi vielä ihan kaksin. Menimme lähinnä katsomaan niitä juttuja, mitkä poikaa kiinnostivat.

Mielenkiintoisinta 3-vuotiaan mielestä olivat pienoismallimessujen junaradat, lentsikat, Legot sekä pienet kaivinkoneet ja kuorma-autot. Myös PetExpossa oli hauskaa. Ihmettelimme käärmettä, pupuja, papukaijoja ja liskoja. Selän takaa lampsivaa jättimäistä Muumia poika säikähti, mutta halusi kuitenkin Muumivaippapisteellä värittää Muumipeikon kuvan pikkusiskolle viemisiksi. 

Lastenmessujen puolella tutustuimme paloautoon, testasimme temppurataa ja ihmettelimme erilaisia esittelyjä. Poika tykkäsi tosi paljon Toys "r" us lelukaupan saippuakuplakoneista, joita sai testata messuilla. Valitettavasti nuo koneet olivat loppu myyntipisteeltä, mutta niitä saa ostettua liikkeestä. Taidamme käydä ostamassa vielä tuollaisen saippuakuplahärvelin kotiin, koska se oli älyttömän hauska. Toinen hyvä lelulöytö oli Lapsille.com lelukaupan osasto. Siellä myytiin puisia todella kauniita ja värikkäitä Janod -merkkisiä leluja, jotka olivat meille ainakin ihan uusi tuttavuus. Ostimme pojalle paloasemasetin, jossa on puisia palomiehiä sekä ajoneuvoja, jotka sopivat yhteen Brion junaradan osien kanssa. Tuossa samassa kojussa myytiin myös ihania magneettikirjoja, joiden kanssa voi helposti puuhastella vaikka pitkillä automatkoilla.

Pikkusiskolle ostimme Ainu-pisteeltä uuden Marimekon tuttipullon sekä pikkuruisen Ainu-pupun tuliaisiksi. Erityisiä vaatteita en tällä kertaa messuilta löytänyt yhtä pipoa ja vauvan bodeja lukuunottamatta, vaikka hyviä messutarjouksia oli tosi paljon joka kojulla. Ehkä oma orastava flunssa sai minut vähän väsähtämään ja keskityin enemmän näihin lasta kiinnostaviin juttuihin. Kivat messut nämä kyllä olivat ja paljon nähtävää koko perheelle. Ainakin pojalla tuntui olleen tosi hauskaa, koska kertomista riitti sitten kotona isälle ja siskolle niin, että kukaan muu ei meinannut saada hetkeen suunvuoroa. :)

Kommentit (7)

Vierailija

Ihana tuo Eppusen huppari! :)

Harmi etten tänä vuonna päässyt messuilemaan, teillä näytti olevan siellä oikein hauskaa. :)

 

- Sari

Vierailija

Meillä poika ilmoitti messuilla nähneensä Epun, mutta en sitten tiedä mitä todellisuudessa näki. Joka tapauksessa kovin tutulle kuulosti ja meillä oltaisiin kateellisia tuosta paloasemasta. Ilkeät vanhemmat kun eivät sitä tällä kertaa ostaneet kaiken muun saamisten jälkeen.

 

-Nanna

Vierailija

Voi miten kivoja messutunnelmia, me ei taaskaan päästy tänne, ehkä taas ensi vuonna yritetään. Matkaa on vain sen verran, ettei oikein lasten kanssa pelkästään päiväseltään houkuttele lähteä ja yöreissulle jos lähdetään niin vaatii vähän enemmän suunnittelua ja aikaa... :(

Vierailija

Niin ja kommentoija oli siis Meeri, unohdin taas laittaa nimeni tekstin loppuun. :)

Vierailija

Ei törmätty, vaikka Siniin törmäsinkin! Harmi! Ihania kuvia! :)

-Satu/Willa Fox

Vierailija

Haa, bongasin teidät... ajattelinkin, että jotenkin tutulta näytitte! :) Me olimme pikkuneidin kanssa tehotestaamassa ihanaa Pikkolo-kantoreppua ja kierrettiin messuja ympäriinsä. Repulla on kyllä kätevä mennä tuollaisessa rysiksessä ja ihastella pupuja yms. turvallisesti sylistä! <3