Kävikö kukaan muu viikonloppuna matkamessuilla? Tällä kertaa matkamessuille otettiin myös bloggarit uudella lailla mukaan ja Messukeskus jakoi bloggareille blogipasseja messuille sekä järjesti useita bloggaajatreffejä koko messujen ajan. Valitettavasti en itse ehtinyt noille treffeille osallistumaan, mutta messut kävimme silti katsastamassa koko perheen voimin. Ajattelin, että sunnuntaipäivä voisi olla vähemmän ruuhkainen, ja päätimmekin suunnistaa messuille vasta silloin.

Meidän perheessä on aina enemmän työmatkailtu kuin lomamatkailtu, mutta työmatkoilla onkin tullut kierrettyä maailmaa mantereelta toiselle ihan kiitettävästi. Jonain vuosina on työmatkailtu jopa liiaksi asti, ja kerran kun kysyin mieheltä, mitä tekisimme lomalla, hän huokaisi, että haluaa olla lomalla vain kotona. Joskus sekin voi olla ihan mukava vaihtoehto. Minulla on muutamia ystäväpariskuntia, jotka todella harrastavat matkailua ja ovat jatkuvasti reissussa, mutta matkamessut oli kyllä hauska katsastaa näin perheellisenkin silmin.

Lasten kanssa voi toki matkustaa vaikka mihin, mutta itse olen aika mukavuudenhaluinen lomamatkoilla, ja ihan joka paikkaan en haluaisi lasten kanssa edes lähteä. Ulkomaanmatkojen lisäksi messuilla oli näyttävästi esillä myös kotimaanmatkailu. Me matkailemme säännöllisin väliajoin mummolaan pohjoiseen, yleensä junalla tai lentäen. Ennen lapsia teimme vuosittain myös kaveriporukan kanssa reissuja Itä-Suomeen Tahkolle. Kerran pojan ollessa pieni, lainasimme sukulaisten matkailuautoa, jolla köröttelimme pohjoiseen. Eppu muistaa tämän reissun vaikka oli tuolloin aika pieni, ja kun hän näki matkailuautot viereisessä messuhallissa (Caravan -messut), hän halusi mennä niitä katselemaan. Tuo reissu matkailuautolla oli ihan älyttömän hauska, ja vaikka olemme täysin noviiseja matkailuautojen kanssa (emmekä tienneet mistään mitään), pysähtyessämme muutamalla leirintäalueella, todella ystävälliset konkarikaravaanarit auttoivat aina perhettä pulassa. Tuo oli todellakin jotain ihan erilaista lomanviettoa, ja samalla älyttömän hauskaa ja helppoa myös lapsen kanssa, joten suosittelen kokeilemaan joskus. Oma kokemukseni matkailuautosta on nimittäin edellisen kerran jostain 80-luvulta kun matkasimme tuttavaperheen kanssa Kuninkaanlähteelle.

Messuilla oli paljon nähtävää, ja myös lapsille oli järkätty vähän tekemistä. Kiertelimme katsomassa ruokakojuja sekä ihastelemassa Rimowan upean kevyitä matkalaukkuja (suosittelen erityisesti työmatkailijoille). Pojan mielestä silti mielenkiintoisinta katseltavaa messuilla olivat nuo matkailuautot sekä Sun & Sea -alueella ollut allas, jossa kävijät saivat kokeilla laitesukellusta. Tässä vielä muutamia kuvia messuista. Siellä oli tosi paljon mielenkiintoista nähtävää myös perheellisille, joten suosittelen matkailusta kiinnostuneita nuo katsastamaan jos tällä kertaa tapahtuma jäi väliin. 

Miten te matkustatte lasten kanssa? Mitkä ovat parhaat vinkit lasten kanssa matkustamiseen? Nyt vinkit jakoon! :)

Kommentit (1)

Vierailija

Olipa mukava palata Matkamessuille blogin kautta! Olin viikonloppuna tutustumassa alueemme messuosaston töihin vapaaehtoisena mökkiyrittäjänä Sysmästä ja jäi vähäiselle muihin osastoihin tutustuminen. Sunnuntaina jonotin Robinin signeerauksella varustetun kortin parille kotikonnuilla odottavalle fanille - onnistuin! Perheemme matkat ovat usein suuntautuneet Lapin lumille. Viime vuonna kokeilimme ensi kertaa auto-yöjuna matkustamista Kolariin. Suosittelen! On koko perhe, niin lapset kuin aikuiset, virkeämpiä lomailun aloittamiseen, kun ei autossa istuminen ole rasittanut lainkaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram