Mitä kaikkea tarvitaan kesälomareissulle mukaan? Ainakin mukavat kengät, pieni reppu matkatavaroille, pari lempilelua ja oma juomapullo. Aurinkolasitkin ovat tärkeät. Niin, ja tietysti oma kännykkä! Postasin jokin aika sitten Islan Fisher-Pricelta saamasta lasten tietokoneesta. Tällä kertaa vuorossa olisi Fisher-Pricen Smart Phone eli taaperon oma älypuhelin. 

Taaperopuhelin soittaa yli 20 eri laulua ja lausahdusta, valot vilkkuvat ja välkkyvät ja sininen liukukytkin aktivoi lisää lurituksia. Kaiken toiminnan lisäksi puhelin opettaa numeroita, laskemista ja erilaisia tervyhdyksiä. Paljon muuta ei sitten tarvitakaan, koska taapero on jo ihan myyty. Arvaatte varmaan, että tämä on ollut meillä aika suosittu lelu. Fisher-Pricen Smart Phone on myös aika kestävää tekoa ja se ottaa hyvin vastaan myös satunnaiset tuiskahdukset. Saattaahan tempperamenttinen neiti nimittäin viskata puhelimen mäkeen, jos keskustelukumppanin jutut eivät miellytä. ;) 

Smart Phone toimii kahdella AA -paristolla ja sen hinta pyörii 25 euron tuntumassa. Tämä on myös hyvä lahjaidea taaperolle. Puhelimen suositusikä on 6-36 kuukautta, mutta minusta paras tämä on yli 1-vuotiaalla. 

Tässä alla vielä pieni kollaasi, mitä kaikkea voi tarvita, kun lähtee pienelle kesälomareissulle. 

1. Tärkeät tavarat mahtuvat klassikkoreppuun, 59,90€, Fjällräven Mini Kånken

2. Paras raidallinen pupukaveri pitää pakata mukaan, 15,90€, Polarn O. Pyret.

3. Älä unohda ottaa mukaan omaa kännykkää, 24,90€, Smart Phone, Fisher-Price.

4. Hyvät kengät ovat tärkeät matkalla, 108€, Angulus.

5. Muista päähine ulkona. Lippalakki 24€, Mini Rodini. 

6. Kevyt takki kulkee helposti mukana ja suojaa sateelta, 46,95€ Molo kids

7. Suojaa herkät silmät auringolta. Palmukuvioidut aurinkolasit, 37€, Mini Rodini. 

8. Helteellä pitää muistaa juoda. Lasinen juomapullo 25,50€, Life Factory. 

* Fisher-Pricen lelupuhelin saatu blogin kautta. 

Kommentit (6)

Vierailija

Suloinen puhelimen näppäilijä ♥ Meillä nuorin käyttää omaa kättään kännykkänä. Leikkimalliset ei kelpaa ja vanhempien omiin ei saa koskea. Usein tuhahtaakin:Ei tattaa Ihmehän se ois jos käsi puhuisikin :D

-nanna

Vierailija

ostin meidän taaperolle ihanan skiphopin pillimukin tykkää kovasti siitä "hörppiä" :) suloinen typykkä teillä :) -nasu86

Vierailija

Meidän Hupulla on tuo älypuhelin, pitää muistaa pruutat myös, meillä ainakin toimii janojuomana jos ei heti saa vettä jostain juotavaksi, papan kans kun mennä körötellään aina Turkuunkin tässä kesällä, niin ja Naantalissa pitää käydä ainakin syömässä ja istuskella siinä vielä tovi jätsiä syöden, ihanaa kun on kesä.  Muumimaailmaan ei vielä mennä, aika pitkä kävelymatka siellä noin pienelle ja rattaat ovat hankalat, ainakin 22 vuotta sitten oli. Hyvää matkaa vaan toivottaa Mummukki.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Kiitos! Hahaa, ihana pieni! ♥ :D

Nasu86: Meillä oli kans Epulla pillimuki ja tykkäsi siitä. Hyvä kun muistutit, pitää varmaan ostaa Islalle kans, siitä vanhasta hukkui pilli. :) Ja voi kiitos! ♥

Mummikki: Siellä Muumimaailmassa taitaa olla aika ryysis varsinkin heinakuussa. Mä luulen että mekin jätetään se vierailu sitten ensi kesään, kun Islakin ymmärtää jo enemmän Muumeista. :) Taaperot näköjään tykkää puhelimista. :)

Vierailija

Hei! Kumpaa suosittelet 1-vuotis lahjaksi tytölle, sitä Fisher price tietsikkaa vai tätä kännykkää? :)

Kiitos etukäteen vastauksesta!