Lauantaiaamu alkoi Gabriellan Foodgardenin ihanalla aamiaispöydällä. Lapset suosivat pannareita ja itse nautin hedelmistä, prinsessakakusta ja join monta kuppia kahvia. Kello 10 meidän pitikin sitten jo istua autossa tavarat pakattuina, ja matka sai jatkua.

Ajoimme pari tuntia ja molemmat lapset taisivat nukahtaa jossain vaiheessa. Tarkoitus oli pysähtyä Linköpingissä nopealla tankkaus- ja vessareissulla, mutta kun vieressä sattui olemaan Ikea, päätimmekin mennä syömään sinne lihapullat. Itse pääsin myös jaloittelemaan pienen shoppailukierroksen lomassa. Lasten osastolle oli tullut ihana uusi lastensarja ja yksi tyyny pääsikin mukaan.

Ajomatka jatkui yhdellä nopealla pysähdyksellä aina Helsingborgiin asti, joka olikin päivän määränpäämme. Harmi vaan, että juuri ennen perilletuloa alkoi sataa, ja saimme tutustua kaupunkiin pienessä tihkusateessa. En ole ikinä ennen käynyt Helsingborgissa ja täytyy sanoa, että näin nopean tutustumisen perusteella se oli tosi kaunis kaupunki, jossa olisi kiva viipyä vaikka vähän pidempäänkin. Ilta sujui mukavasti hotellissa Carl Philipin ja Sofian häitä katsellessa ja Ruotsin televisiossa oli perin kattava ohjelma kaikista hääjärjestelyistä. 

Hotellimme vieressä sattui olemaan pieni urheilukenttä, jossa pidetään sunnuntaisin konttikirppiksiä. Jos joku on ikinä käynyt Vermon konttikirppiksellä kesällä, tämä oli hyvin samanlainen luonteeltaan. Konttikirppiksellä myyjät ajavat autot parkkiruutuihin ja myyvät tavaransa suoraan auton peräkontista tai niiden eteen viritetyiltä myyntipöydiltä. Pitkään blogia seuranneet saattavat muistaa viehätykseni kirppareita ja second hand juttuja kohtaan, joten arvaatte varmaan, että pistäydyimme konttikirppiksellä ennen seuraavan päivän ajomatkaa. Oli niin ihana päästä taas pitkästä aikaa kunnolla kiertelemään kirpparilla. Aurinkokin ilmaantui taas ja ilma oli mitä parhain. Yhden hyvän löydönkin onnistuin tekemään. Se oli iso kaunis valkoinen Arabian voipytty, joka oli ihan ehjä iästään huolimatta. Hintaa tälle löydölle tuli siinä viiden euron tietämillä, joten sanoisin tätä ihan hyväksi kirppislöydöksi. 

Sitten matka sai taas jatkua.


 

Kommentit (8)

Vierailija

Miten tuo pienenpi viihtyy autossa? Meillä samn ikäinen ja ei kyllä kauheesti ajella muutenkuin uniaikaa :)
Täällä myös yksi kirpparihullu :D
t. ihmejatavis.blogspot.fi

Vierailija

Miten tuo pienenpi viihtyy autossa? Meillä samn ikäinen ja ei kyllä kauheesti ajella muutenkuin uniaikaa :)
Täällä myös yksi kirpparihullu :D
t. ihmejatavis.blogspot.fi

Vierailija

Miten tuo pienenpi viihtyy autossa? Meillä samn ikäinen ja ei kyllä kauheesti ajella muutenkuin uniaikaa :)
Täällä myös yksi kirpparihullu :D
t. ihmejatavis.blogspot.fi

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Ihme ja tavis: hän on viihtynyt yllättävän hyvin, vaikka pelkäsin että mitäköhän reissusta tulee. :) Toki hän on nukkunut aika pitkiä pätkiä autossa, mutta ehkä isoveljen esimerkki on vähän auttanut tässä. Nyt ehkä uskallamme lähteä kesällä myös mummolaan autolla (Lappiin) kun nämä ajomatkat on menneet niin hyvin. 

Missä paikassa nuo kirpparit j...

Missä paikassa nuo kirpparit järjestetään? Voisin huomenna käydä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram