Pääsin viime viikolla kurkkimaan Marimekon ihanaa ensi kevään lastenmallistoa jo vähän etukäteen. Muksula-mallisto muodostuu Marimekon lasten klassikkotuotteista sekä kausittain vaihtuvasta mallistosta. SS2014 mallistossa kuoseja löytyy mm. Aino-Maija Metsolalta, Katsuji Wakisakalta, Maija Louekarilta sekä Maija Isolalta. Erityisen ihanalta näytti Wakisakan suunnittelema Rulla -kuosi, joka muistuttaa vähän tuttua Bo Boo -kuosia. 

Mallistossa on mukana uudenlainen "city" sadetakki, joka on tällä kertaa myös hengittävä, eikä sellainen kuin perinteinen hiostava PU sadetakki usein on. Tätä sadetakkia voi käyttää vaikka kaupunki- tai kauppatakkina. Kuosit näissä takeissa olivat todella kauniita, ja niitä löytyi kahdeksan erilaista.

Omia suosikkejani Muksulassa olivat sadetakkien lisäksi vauvojen värikkäät yöpuvut sekä tyttöjen kuosilliset kesämekot. Pojillekin oli monia kivoja juttuja, kuten dinokuosinen pyjama ja sadetakki, josta löytyi samoja dinosauruksia. Vauvojen vaatteiden koot ovat 62-74 cm ja leikki-ikäisten 80-104cm ja joitain malleja on jopa 128cm asti. 

Muksulasta löytyi myös ihania vauvojen lahjapakkauksia, jotka sopivat hyvin vaikka ristiäis- tai vauvalahjoiksi. Tykkäsin erityisesti vauvojen trikoopeitosta, jossa toisella puolella oli Karkulaiset-kuosi ja toisella puolella Hyppy-kuosi. Tuollaisen trikoopeiton hinta on noin 40 euroa. Lahjaksi sopivat myös Marimekon puulelut, joista alla myös muutamia kuvia. Raitti -laattikkotorni sekä -palikat pääsivät meillä ainakin hankintalistalle. En pahastuisi jos tuollaisia kauniita Marimekon kuoseilla koristeltuja palikoita lojuisikin vähän lattioilla. :) 

Kommentit (3)

Vierailija

Näyttääpäs kivalle! Melkein tiedänkin jo mitä kummipoika tulee ensi vuonna lahjaksi saamaan :D Ellei sitten mieleni ehdi muuttua.

 

-Nanna

Vierailija

Olipas ihania juttuja :) Koska nämä herkut tulee myyntiin? Meidän Marimekkoa myyvässä liikkeessa ei tiedetty vielä näistä mitään.

 

-Suski-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram