Maanantaina alkoi kotona olo jo vähän tylsistyttää ja tuli tunne, että pitäisi päästä jonnekin.

Paitsi, että kaikki paikat tuntuivat olevan kiinni. Jopa lähikauppa. Mutta sitten muistin, että koiramäen pajutalli on ennenkin pelastanut tylsiä päiviä ja nettisivuilta löytyikin tieto, että ovet ovat auki myös pääsiäisenä. Ei muuta kun pakattiin perhe autoon ja menoksi.

Mukaan matkaan pääsivät myös meidän matkarattaat, joista lupaan laittaa kuvia vaikka huomenna, koska joku toivoi postausta niistä jokin aika sitten. Mutta palaan matkarattaisiin myöhemmin.

Tällä kertaa emme käyneet kahvilla tai myymälässä vaan olimme ulkona ihanassa auringonpaisteessa. Tietysti Epun piti päästä katsomaan kaneja Kanilassa sekä vierailla Peikkometsässä. Lopuksi Eppunen löysi vielä Koiramäen suurimman vesilätäkön ja heittäytyi sinne mahapaukulla uimaan ennenkuin kumpikaan meistä vanhemmista ehti reagoida mitenkään. Ja taas olivat välikausikengät ja sukat läpimärät. Jokohan vastedes oppisin laittamaan pojalle ne kumpparit, ja vielä muistaisin, että vaikka meidän piha on kuiva, Eppu kyllä onnistuu aina löytämään jonkun uimapaikan.

Koiramäen pajutalli on varsinkin tuollaisella aurinkoisella ilmalla tosi kaunis paikka. Nyt koko tila hehkui aurinkoa sekä pääsiäistä, ja keltaisia narsisseja oli siellä täällä. Jos haluat nähdä aiemmin ottamiani kuvia pajutallilta, ne löytyvät täältä ja täältä.

Laitan loppuun vielä jonkun "perus pääsiäiskuvankin". Koittakaa kestää. ;)

Kommentit (8)

- A - d - é - a -

Moikka, mukavan näköinen paikka. Ja varmasti juuri kesällä ihana. Ja teilläkö on taas uitu ;) -Tiina

Taaperon tyylillä

TUonne täytyy ehdottomasti tehdä kesällä pieni retki :)) Eikä perus-pääsiäis-kuvissa ole mitään kestämistä, ihana Eppu ja oksa :D <3

Eppusen kaapilla

Moi, tuo on kyllä ihana paikka! Suosittelen käymään jos ei ole mitään tekemistä joskus. Ja sopii koko perheelle, kun siellä on myös se Peikkometsä, lasten vanhanajan kauppa ja Kanila. :)
Ja joo, vähän taas uitiin, tosin tällä kertaa tuo oli ihan tahallista..Eppu oikein otti vauhtia ja heittäytyi sinne lammikkoon. Ihmisiä ympärillä hieman nauratti tää "uimahyppy"..:D

Eppusen kaapilla

Suosittelen, se on superihana paikka, niin kaunista..:) Ja siellä on myös kiva se myymälä sekä kahvila.:)
Ja hyvä, kiitos.. <3

Minna

Puhuttiin just miehen kanssa, että tultais sinnepäin 17. 18. kesäkuuta tienoilla. Käviskö silloin? Korkeasaari olis myös mielessä...

Eppusen kaapilla

Mulla ei ole hajuakaan mitä me tehdään kesäkuussa, mutta ainakin näillä näkymin sillon on vielä kalenteri ihan tyhjä!:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram