Tässä vähän kuvia meidän viime viikonlopulta. Poikkesimme ystäväperheen luona kylässä koko perheen voimin ja otimme koiratkin matkaan mukaan. Tämän ystävän olen tuntenut 2-vuotiaasta asti ja nyt meillä on sitten samanikäisiä lapsia, jotka leikkivät yhdessä. Aika ihanaa! Ystävillä sattuu olemaan valtava piha ja paljon eläimiä. Tällä kertaa lapset pääsivätkin tutustumaan uusiin kesäasukkaisiin, lampaisiin. En itsekään tiennyt, että lampaat ovat niin seurallisia otuksia ja lapset olivat tietysti ihan innoissaan. 

Kun lapset leikkivät keskenään aika menee yleensä kuin siivillä. Tietysti toisten lelut kiinnostavat aina enemmän kuin omat ja otimme itsekin muutamia mukaan. Eppu ja Isla olivat erityisen innoissaan kavereiden isosta trampoliinista. Sitä pääsi äitikin vähän testaamaan. Huh! Pomppiminen käy kyllä ihan kunnon treenistä. 

Ja niin käy näköjään leikkiminenkin ihan työstä. Tällaisen päivän ja illan jälkeen ei lapsia tarvinnut kauheasti houkutella nukkumaan vaan molemmat nukahtivat suoraan autoon ja saimmekin sitten kantaa heidät suoraan sänkyyn.

* Kuvan Fisher Price lentokone saatu blogin kautta

Kommentit (4)

Vierailija

Kuulostaapa ihanalle! Harvalla mun ystävällä on vielä lapsia, mutta on ihanaa seurata kuinka miehen kavereiden lapset on aivan yhtä hyviä kavereita meidän omien kanssa kuin lasten isät aikoinaan. 

-nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram