Nyt alkaa tuntua jo ihan lomalta. Vietimme ihanan päivän ulkona ystävän seurassa Kaivarin rannassa, söimme jätskiä ja eväänä oli mansikoita. Menimme käymään myös Liuskaluodolla, jonne pääsee helposti pienellä yhteysaluksella. Ilma oli aivan mahtava eikä meillä ollut kiire mihinkään. Poika keräsi luodolta aarteita, pieniä kiviä, jotka hän kantoi kotiin asti. 

Kuvissa pojalla päällä Mini Rodinin "iloinen" t-paita ja tennarit, Bobo Choses "sydänhattu" ja I dig denimin farkut, jotka ostin juuri kesäalesta Oiidesign.se nettikaupasta. Nuo farkut ovat aivan huiput! Mallin nimi on Madison light ja ne ovat tosi kapeat, mikä sopii meille hyvin. Näitä ei tarvinnut kuin vähän kiristää vyötäröstä sisältä ja ne pysyvät hyvin ylhäällä, joten sopivat niille, joiden housut ovat aina liian isoja. :)

XXX

Kommentit (4)

Vierailija

Tosi kiva päivä!Htsi noi farkut näyttää kivoilta, en ole tajunnut että idd:llä on noin kapeitakin malleja!

Vierailija

ihania kuvia ja kiitos farkku-vinkistä. Fionn varsinkin on niin kapoinen, että todellakin saa aina kiristellä kaikki housuja.

Nähtäiskös pian? Sara

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram